Lovrek Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Po mom iskustvu (Nissan Rogue) CVT I armatura od recikliranih casica od jogurtaispravio sam se u medjuvremenu...Sent from my SM-G950F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 57 minutes ago, TomiTraktor said: Za brdjana hrvata jesu Ostatak civilizirsnog svijeta vozi karavane u omjeru prema limo 8:2 Komentiraš post koji očito nisi ni pročitao. Nisam govorio o karavanima općenito (jer naravno da ih se prodaje više nego sedana) nego o tome da BMW i Mercedes nikad nisu znali napraviti lijepi karavan i svaki im izgleda kao kutija za prevozit mrtvace, za razliku od Audijevih karavana koji svaki super izgleda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 35 minutes ago, Hrdzo said: A Japance izbjegavas ili? Netko ti je tri puta napisao za mazdu 6, al ja bi dodao i Hondu CRV Vozio se par puta i auto mi se cini jako udoban i sve pozitivno uglavnom. Risbo, Kegalj i ja smo spominjali, ali svi ignoriraju Ja bi jos nadodao Lexus i infinity, a od Korejaca Hyundai i40, Santa Fe i Kia Optima, puno automobila za relativno malo novaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 4 minutes ago, Goertosing said: Komentiraš post koji očito nisi ni pročitao. Nisam govorio o karavanima općenito (jer naravno da ih se prodaje više nego sedana) nego o tome da BMW i Mercedes nikad nisu znali napraviti lijepi karavan i svaki im izgleda kao kutija za prevozit mrtvace, za razliku od Audijevih karavana koji svaki super izgleda. Ljepota je u ocima promatraca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 ovaj desno se slaže s tobom Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Risbo, Kegalj i ja smo spominjali, ali svi ignoriraju Ja bi jos nadodao Lexus i infinity, a od Korejaca Hyundai i40, Santa Fe i Kia Optima, puno automobila za relativno malo novaca...Čovjek kupuje auto od 350k kn, kakvi koreanci Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 2 minutes ago, cyberphere said: Čovjek kupuje auto od 350k kn, kakvi koreanci Uspara si jedno 100k kn... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 7 minutes ago, Goertosing said: ovaj desno se slaže s tobom Ljudi koji nemaju nista pametno za rec inace koriste ekstreme kao argumente 13 minutes ago, ND4SPD said: Risbo, Kegalj i ja smo spominjali, ali svi ignoriraju Ja bi jos nadodao Lexus i infinity, a od Korejaca Hyundai i40, Santa Fe i Kia Optima, puno automobila za relativno malo novaca... Mazda 6 AWD diesel je definitivno odlican auto Lexus ne prodaje vise aute u Hrvatskoj, a I nema bas nesto sto bi odgovaralo onome sto Tuco trazi unutar budeta. NX je mali I ne vidim ga bas kao auto za duza putovanja. Kao sto sam vec rekao kompaktni SUV su poviseni golfovi, corolle, astre. Karavan klase iznad je puno bolji izbor sto se tice komfora na duže staze. Ne znam zasto je Insignia otpala? Uz mazdu 6 isto jako dobar alternativni izbor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 zato si znači tako ekstreman nitko nije spomenuo Alfu, u tu cijenu skoro upada Stelvio http://www.alfaromeo.hr/modeli/stelvio/#voznja i pogotovo Giulia http://www.alfaromeo.hr/modeli/alfa-romeo-giulia/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 16 minutes ago, Kegalj said: Ne znam zasto je Insignia otpala? Uz mazdu 6 isto jako dobar alternativni izbor E, da, zaboravih na Insigniu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 11 minutes ago, Goertosing said: zato si znači tako ekstreman nitko nije spomenuo Alfu, u tu cijenu skoro upada Stelvio http://www.alfaromeo.hr/modeli/stelvio/#voznja i pogotovo Giulia http://www.alfaromeo.hr/modeli/alfa-romeo-giulia/ Mislim da je glavni motiv poslovnog putovanja da stignes na odrediste tako da alfa otpada 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 1 hour ago, Gabre said: koji si ti komad.... karaktera. samo sam te cekao kada ces potegnuti dijasporu u pricu. pa jebe mi se koliko zaradjujes, ali u istu recenicu stavljas kako ti fali virtualni kokpit iz TT-a, a onda iduca kako nemas novce... ionako ces kupiti nesto po svom odabiru, a ne sto ti netko napise ovdje. A4 allroad je najnoviji od svih nabrojanih, V60 je stari model, i za par mjeseci dolazi novi komplet model, koji ce izgledati kao ovaj gore XC60. A kaj da ti kažem kad si topovsko meso..naravno da ću kupiti ono što je po mom odabiru ali jednako tako čitam i uvažavam tuđa mišljenja i već sam iz ovog topica izvukao odličnih informacija koje sad koristim. 1 hour ago, Kegalj said: Prioriteti Gabre sine. Nemaju svi iste. Ima novce, ali nece potrosit na nesto sto svaki dan gubi na vrijednosti I sto mu je kako je objasnio alat za posao . Virtualni kopkit mu je super, ali ne vrijedi mu toliko para sto je razumljivo. Iskreno Tuco meni se onaj alltrack najvise dopada. Kasnije pribavis piano black trim iz highlinea I kompletan ambijent interijera ce se promijenit. Mi smo bili na test voznji golfa comfortline (bruseni aluminij) I highline (piano black). kao da su dva skroz druga auta. Ovaj comfortline izgleda kao da je za rumunjsko trziste Ne bi ulagao u auto jer ga ne mislim zadržavati za sebe..o tome se radi..imam kombinaciju za Audia gdje mogu kompletan interijer zamijenit i stavit S siceve u koži ali čemu kad auto mislim vozit 2 godine..max 3 i zamijenit ga za novi 1 hour ago, Hrdzo said: A Japance izbjegavas ili? Netko ti je tri puta napisao za mazdu 6, al ja bi dodao i Hondu CRV Vozio se par puta i auto mi se cini jako udoban i sve pozitivno uglavnom. Paaaaa...nisam nikad japanera imao pa nemam isto tako neko mišljenje o njima..Mazda 6 lijepo izgleda ali nikad nisam sjeo u nju da bi vidio jel je to čemu ili ne. Poznanik ima Nissan Murana i navodno mu je mehaničar postao obiteljski prijatelj Insignia nije otpala nego ne stignem otići i vidjeti ju uživo..stignem pogledat 1-2 auta dnevno jer kad odem onda obično provedem 1-1.5h oko auta minimalno Kak pogledam koji auto tak tu stavim slike i napišem kaj mislim jer možda bude još netko trebao pa bude koristan topic. Moderatori slobodno nek pobrišu ova prepucavanja na razini dijaspore jer su nepotrebna Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 1 minute ago, Tuco said: Ne bi ulagao u auto jer ga ne mislim zadržavati za sebe..o tome se radi..imam kombinaciju za Audia gdje mogu kompletan interijer zamijenit i stavit S siceve u koži ali čemu kad auto mislim vozit 2 godine..max 3 i zamijenit ga za novi Ima smisla Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 je li ti taj budžet od 350 tkn konačan ili bi još to produžio malo za kojih 320 tkn + davanja https://www.autoscout24.hr/Details.aspx?id=325661448&cd=636396529620000000&asrc=st|fs https://www.autoscout24.hr/Details.aspx?id=316494152&cd=636397004050000000&asrc=st|fs to s 14 000 km je praktički novo, a ništa navedeno u temi se ne može usporediti s ovim. AMG vanjski i unutarnji paket + hrpa opreme + novi model tek godinu dana u prodaji. Ako ne mora biti karavan, limo verzija ovoga te možda i s davanjima ispadne 350 000 kn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted August 30, 2017 Author Share Posted August 30, 2017 Idem na to da mi rata bude max 600-700€ mjesečno Link to comment Share on other sites More sharing options...
darko_st Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 2 hours ago, Goertosing said: Ta slika što si stavio je coupe, nije to normalni GLC Ja sam upravo u fazi narudžbe GLC-a. Dimenzije sam baš detaljno uspoređivao s Q5 i razlike su u milimetrima možda. A svaki SUV te klase ima mali gepek i to je normalno za takvo auto. Naručiš euro kuku i rješiš problem malog gepeka Ma kakva kuka, još da vučem prikolicu za sobom. True, to je coupe, evo suv; nisam ga uspoređivao s audijem ili bmw-om već s svojom c klasom i nije mi rješenje, uživo mi izgleda manje i nezgodnije nego na slici. Ispod podnice su pretinci relativno velikog obujma, ali ne možeš u njih strpat kofer, bolje da su još spustili podnicu jer mi se čini da je bilo prostora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Da, to im je nova fora da bi dobili utovar bez zuba, to je sad fora, pa rade te duple podnice, koje su realno neiskorištene. Iako mi više smisla ima da postoji neka barijera kad otvoriš poklopac da ne ispadaju stvari/vrećice van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 4 hours ago, darko_st said: Ma kakva kuka, još da vučem prikolicu za sobom. True, to je coupe, evo suv; nisam ga uspoređivao s audijem ili bmw-om već s svojom c klasom i nije mi rješenje, uživo mi izgleda manje i nezgodnije nego na slici. Ispod podnice su pretinci relativno velikog obujma, ali ne možeš u njih strpat kofer, bolje da su još spustili podnicu jer mi se čini da je bilo prostora. C klasa limuzina ima dosta uzak gepek i ne možeš ništa glomazno ugurat unutra za razliku od GLC koji ima "rupu" od kantuna do kantuna. A C klasa karavan ima dosta veći gepek od GLC-a i to je poprilična razlika. Ako trebaš više mjesta onda niti jedan SUV (te klase) ne trebaš gledati jer svi su relativno mali (i gepek i prostor ozada za sjedat) Podnica je bezveze neiskorišten prostor, ali opet i to ti je potpuno isto na drugim SUV-ovima jer je trend da bude sve u ravnini za lakše vadit stvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAx Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 (edited) Ako se traži best buy... i40 karavan dizel 140ks sa svime i 7 brzina DCTom za 200k kn ili manual za 190k kn za sve ostalo tu je A4 Edited August 31, 2017 by mAx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danko Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 mislim da ti je na kraju svega A4 ipak naj odabir...i sam si rekao da ti se najviše sviđa, pa eto,mislim da zbilja ne trebaš tražiti dalje...iako,možda ne ovaj allroad već obični pa ga za tu razliku u cijeni natrpaš nekom dodatnom opremom?! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 (edited) baci oko na renfault talisman ja ga imao za vikend i odusevio se... Edited August 31, 2017 by riceburner Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Nema bas razlike u cijeni tj kad nije allroad ni nemos uzet quattro bez automatika pa ispadne i vise. Makar realno za tako puno km da moram birati rade automatik umjesto awd, awd ces koristiti 3x godišnje i to mozda a automatik 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Nema bas razlike u cijeni tj kad nije allroad ni nemos uzet quattro bez automatika pa ispadne i vise. Makar realno za tako puno km da moram birati rade automatik umjesto awd, awd ces koristiti 3x godišnje i to mozda a automatik 24/7Nego sto ces koristiti ostalih 362 dana dok ne koristis awd? Quattro je stalni awd pogonNe sluzi awd za voznju po snijegu nego je skroz drugaciji (bolji) osjecaj voznje u odnosu na krivi pogonPoslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 I isto tako nepotreban na 150ks dizelu. Pogotovo ako zbog limita cijene ne uzmes pola drugih stvari koje ti olaksavaju zivot. Za osjecaj u voznji ne uzimas dizel 150ks 1600kg, npr Tuco ima TT pa sumnjam da od allroada ocekuje da bude bolid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted August 31, 2017 Share Posted August 31, 2017 Pa onda ne uzimas takvo auto ako nemas za opremu + quattro. ili uzmes zadnji pogonA voznja diesela 150ks 1600kg quattro je puno bolja nego takav prednji pogonPoslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now