JosipZG Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 koje svjećice uzeti? auto ima LPG, dosta često sam čuo/pročitao da je za LPG najbolje sa jednom elektrodom nude mi ovo, trebam 6 komada bosch platinum (4 elektrode) 72kn komad ngk 3199 (4 elektrode) 110kn komad ngk LPG laser line(1 elektroda) 189kn komad Denso iridium tt (1elektroda) 119kn komad denso nickel (2 elektrode) 40kn komad denso nickel tt (1 elektroda) 26kn komad dal se isplati stavit neku od ovih skupih svjećica ili je to više manje prodavanje magle pa tak velika razlika nije opravdana. na 6 komada je dosta velika razlika u cijeni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Znam da je frend sa 325i E36 napravil na plin 450kkm i stavljal je neke smešno jeftine svjećice, tipa 30-ak Kn... Znam da se auto i dalje vozi... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 ja vozim na ngk bkr6eqp tako nesto..uglavnom serijala i sve ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 @pacey to je ova ngk 3199 s 4 elektrode, mislim da to i u originalu ide samo je bmw znak gore uz NGK kolko čujem bio sam u dućanu i uzeo ove denso jeftine pa ćemo vidjet Link to comment Share on other sites More sharing options...
tcode Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Ne znam koje, ali mi je naslov mrak. Jok, na diesel ćeš staviti svjećice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 Hahahah @tcode nesto sam o uljima razmisljao i citao pa automatski napisao i ovdje ? Al podsjetio su me na scenu u ducanu maloprije -dobar dan, trebam svjecice za e46 330, 2000.g. on poklika nesto i pita : 330d? ja sutim, on me pogleda zbunjeno, i nakon par sekundi skuzi i prasne u smijeh 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now