Gabre Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 zanima me, kako da saznam, i koliko je bitno utjecaj tezine auta na felge koje idu na auto? da li mogu felge sa sedana na SUV? koje oznake, ili sto gledati na felgi, kako to odrediti? imam jedne 19" viska sa S4, ali ne znam bas da li smiju na SUV tezak 2.5T., (rupe i centralna pase) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Ne bi trebalo biti problema ako ti ET i ostalo odgovaraju. Naravno koristiš gume ispravnih dimenzija i loada za SUV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 normalno da se gume podrazumijevaju u odgovarajucoj dimenziji nista pametno ne nalazim po netu, ili koristim krive izraze... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Ne beri brigu, ide to bez problema. Pa nisu od stakla... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 sad kad bi jos netko znao fotosopirati to na auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 2 hours ago, Gabre said: zanima me, kako da saznam, i koliko je bitno utjecaj tezine auta na felge koje idu na auto? da li mogu felge sa sedana na SUV? koje oznake, ili sto gledati na felgi, kako to odrediti? imam jedne 19" viska sa S4, ali ne znam bas da li smiju na SUV tezak 2.5T., (rupe i centralna pase) Utjecaj tezine automobila na felge je nikakav, obratno da jer su felge neovjesena masa, sto su lakse to je bolje, ali to ti na SUV-u nista nece znaciti... Da se vratimo na temu, dakle utjecaj mase automobila na felge je nikakav, jer preko felge ide guma, koja je punjena zrakom, tako da je masa na gumi i zraku... Samo stavi gume sa odgovarajucim indeksom tezine i nemas problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 4, 2017 Author Share Posted October 4, 2017 Ok, ko mi moze onda fotosopirat felge gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 4, 2017 Share Posted October 4, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 Pa sad bas da je potpuno nebitno... Zasto onda na atestu slikaju nosivost felge? Ako nema tog podatka na felgi ili certifikatu nema prolaska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 8 hours ago, Gabre said: Ok, ko mi moze onda fotosopirat felge gore Pa bubni slike tu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted October 5, 2017 Share Posted October 5, 2017 1 hour ago, BM0021 said: Pa sad bas da je potpuno nebitno... Zasto onda na atestu slikaju nosivost felge? Ako nema tog podatka na felgi ili certifikatu nema prolaska. Svaka felga ima podatak o nosivosti, da, ali nije ona jedina koja drži auto, bitnija je nosivost gume. Garantirano neće ništa biti ako stavi felge sa S4 na ono govno od VW SUVa koji hoće kupit Link to comment Share on other sites More sharing options...
ND4SPD Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 On 10/5/2017 at 7:32 AM, BM0021 said: Pa sad bas da je potpuno nebitno... Zasto onda na atestu slikaju nosivost felge? Ako nema tog podatka na felgi ili certifikatu nema prolaska. Pa moraju zadovoljiti neke standarde, a ne da npr. stavis 20 kg tesku gumu na 10 kg tesku felgu i da se ta felga odmah raspadne ili da se i od najmanjeg moguceg udarca polomi ili osteti do neprepoznatljivosti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 7, 2017 Author Share Posted October 7, 2017 Pa tako i ja razmisljam. Pogotovo kod teskog auta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted October 7, 2017 Share Posted October 7, 2017 Ako na q7 ide ona tanka felga sa rs4 onda mislim da nema problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted October 8, 2017 Author Share Posted October 8, 2017 Ona je dizajnom slicna, ali ne vjerujem da je ista. Pa ne bi za vraga oznacavali nosivost felge. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now