alex Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 evo pitanjce jedno....sigurno ste više vozali nego ja,pa mi recite.. za onu corsu,2.0 16v 150 ks....trebam 195-50-15....ja sam vozio najviše eagle f1,i jako mi je dobra... ajmo u tom nekom cenovnom rangu,koju gumu da uzmem....bit će na njima i koji race....tako da...trebam nešto dobro a da nije cestovni slik... svi komentari,linkovi,ocjene,sve dobrodošlo....... evo imam u ponudi i toyo proxes 4 za 490,00 kn sa montažom.... hvala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
matija0311 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 toyo t1r ili r888 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 a yokohama parada???? 478,00 kn mi je u ponudi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 odlicna Gdje si ju uopce nasao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 jedan kolega ima vulkanizersu radnju....pa mi je to ponudio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 proxes4 mi je bila odlicna guma na ibizi... daj vidi cijenu nje 205/40/17 ak ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 i taj covjek stvarno moze nabaviti novu paradu? Ufffff:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Uzmi Paradu... Nemaš kaj razmišljati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 jel mozda no kada cuo i dali sta zna o BCT S800 gumama. Znam samo da su po kisi za ku....,ali da su po suhom jako dobre all da se i zato potrose za cca. 15000km malo zesce voznje. Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 pitam ga...nije frka... idem onda po paradu definitivno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drag_steer Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 kako parada drzi po mokrome? nekako me asocira na slick nenzam zasto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giz Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Što se tiče skiddinga aka aquaplaninga do sad jedna od boljih guma. F1 sam probao i ona je mrak po tom pitanju iako mi nema tu preciznost BFGa ili Parade. Parada mi nudi jebeno dobar feedback sa podloge, preciznost upravljanja, vrlo dobro nagovijesti kad joj je previše pa čak i kad pretjeram guma ne pusti agresivno i naglo več se jako dobro može kontrolirati ili gasom ili inputom sa volana. Super mi je na kočenju, dobro drži i progresivna je te isto tako i na startu.. Ne vrti u prazno a čak i kad provrti ostaje dobar dio vučne sile te brzo vrača trakciju. Stvarno do sada nisam našao mane a hladno je i još ne drži koliko bi trebala. Preporuka svakako! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
nisde Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 ma BARUM covjece.............NOT Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 giz takav komentar sam čekao.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now