Filip3333 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Pa nešto je govorio Rudy da bi prodo one sa Klitača pa mu se javi! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 RUDY!!!!!!!!!!!!!!! Prodaj mi to..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 RUDY!!!!!!!!!!!!!!! Prodaj mi to..... Sad ozbiljo, jel se ti zajebavas ili si mrtav ozbiljan?:huh::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 5, 2009 Author Share Posted March 5, 2009 Sad ozbiljo, jel se ti zajebavas ili si mrtav ozbiljan?:huh::lol: Ma, tvoj blentravi buraz rekao Filipu da prodaje svoja kliješta kako bi kupio ista takva crvena :rofl::rofl: umro sam večeras kada mi je to rekao.:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 RUDY!!!!!!!!!!!!!!! Prodaj mi to..... Misliš da to valja,ako si zainteresiran nabavim ti nove čeljusti takve za siću(relativan pojam kako kome) dalje na PM Ma, tvoj blentravi buraz rekao Filipu da prodaje svoja kliješta kako bi kupio ista takva crvena :rofl::rofl: umro sam večeras kada mi je to rekao.:doh: Odustao sam od crvenih kad sam vidio tvoj auto,farbam u muslim green :rofl::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarioB Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Zasto komplicirat oko toga, ja skinio kotace, ocistio klijesta kolko god se daju, i fino penzl u ruke, perla crna boja i mazi kolko ti se da, i sad ozgledaju isto ko pred god dana kad sam to radio, ako na ljeto ne budem zadovoljan opet cu investirat 50kn za boju i fino to sredit, ne kuzim cemu komplikacije oko toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Zato sto neki zele onako fini debeli sloj boje kao u porseovim powercoated celjustima. Evo nesto tipa ovo: To sa penzlom neces postic nazalost.. Za ovako obojane celjusti bi dao...uh svasta.. Ali jebes to kad mislim da mi to nitko nemoze napraviti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 Zato sto neki zele onako fini debeli sloj boje kao u porseovim powercoated celjustima. Evo nesto tipa ovo: To sa penzlom neces postic nazalost.. Za ovako obojane celjusti bi dao...uh svasta.. Ali jebes to kad mislim da mi to nitko nemoze napraviti... Bravo Sven, upravo se tako nešto traži, inače i sam mogu pofarbati kliješta daleko bolje nego većina ostalih, ali ovako nešto ne mogu napraviti sam. :thumbsup: Dakle, tko može napraviti ovako nešto? :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 i tata bi ovako nesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip3333 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=2309 :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 http://www.myhraweb.com/showthread.php?t=2309 :thumbsup: :lol: :lol: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 ja sam svoja kod sebe u lakirnici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 @Raptor - Evo ja sam svoje celjusti danas također skinuo i rastavio ( maknuo sve gumice ) . Nosim ih na pjeskarenje u ponedjeljak najvjerovatnije i onda sam također u potrazi za nekim tko moze napravit celjusti da mi izgledaju kao ove sa slike par postova prije. Ako saznas nesto javi.. :thumbsup: @Seb - kakvu si boju koristio za lakiranje ? Sa slike mi se cini da je sloj relativno debel i kvalitetan... Koliko bi uzeo za 4 celjusti ?? @all - ima li netko kakvo iskustvo sa onim plastificiranjem spomenutim na prethodnoj strani. ( navodno link sa opel cluba ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 običnu za aute (akril) keš 600 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVERCHON Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Imas sta konkretno i konstruktivno za napisat? Ne? Nemoj pisat... S obzirom na to kakvo tehnicko znanje vas dvojica posjedujete mislio sam da cete elaborat napisati o ovoj "problematici", a u najmanju ruku neki smisleni odgovor. Hvala na komplimentu. Naravno da imam ali situacija je takva da sta god napisem naci ce se netko da se digne na zadnje noge,pa mi se neda ali eto kad vec trazis. Gore je netko napisao skinuti kljesta ispjeskarit ih nakon toga ih malo prec brusnim finim papirom i nakon toga ih pofarbat bojom koja je namijenjena za to.Po meni najbolje rjesenje. Ako nemate u Hr za kupit tu boju za kljesta kociona nek mi se onaj tkome treba ta boja obrati na pp pa cemo rijesit. Boja u spreju posebna za to od 600 Ml kosta 32 eur i treba dodat cijenu postarine mozda oko 15 eur za recimo za paketic od dva spreja.Na to nemate rizika platit carinu ili Pdv jer je iznos mali osim ako naletite na "lika" na carinarnici a tu pomoci nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 (edited) ne koplicirja, plastifikuj vidi neko me poboja i ispece lool a mozes cak i metalik boje birati ;P i flouroscente ;P boja, boja imas po RAL karti koje oces.... IMA I BEZBOJNI i metalic i efekt, staro srebro, stari bakar.... itd... afaik sta ima tu to je dobavljivo u hrvatskoj od boja... http://www.tiger-coatings.com/index.php?id=598&L=1&C=1 na slici primjer, staro srebro, moguce i negativ efekt ovoga.. Edited March 6, 2009 by rio_cyber Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 običnu za aute (akril)keš 600 kn Uh..puno i previše s obzirom da sam zvao malo prije spomenutog covjeka za plastifikaciju i rekao je 250kn za sve celjusti !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HCC-R Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Uh..puno i previše s obzirom da sam zvao malo prije spomenutog covjeka za plastifikaciju i rekao je 250kn za sve celjusti !! Eto vidiš, a najbitnija stvar kod plastificiranja je da bude dobro popjeskareno i da nema previše neravnina i rupica, kad imaš tako dobro pripremljen dio onda plastificiranje izgleda odlično... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Zato sto neki zele onako fini debeli sloj boje kao u porseovim powercoated celjustima. Evo nesto tipa ovo: To sa penzlom neces postic nazalost.. Za ovako obojane celjusti bi dao...uh svasta.. Ali jebes to kad mislim da mi to nitko nemoze napraviti... pa ovo je valjda sprejem lakirano isto :lol: pa nije baš štitio dobro pošto ima boje i po gumicama Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Robi iz Gabreka je svoje na M3 kod sebe farbao i super su.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Eto vidiš, a najbitnija stvar kod plastificiranja je da bude dobro popjeskareno i da nema previše neravnina i rupica, kad imaš tako dobro pripremljen dio onda plastificiranje izgleda odlično... Pa mislio sam plastificirati prije svakako ali kad se opjeskari to je hrapavo sve..trebalo bi tu bacit neki filer prije i posmirglat dobro da bude glatko jer tesko da ce jedan sloj boje dat efekt ocih porse celjusti.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HCC-R Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 nesmiješ špricati nikakav filer ili kitati mora biti čisti metal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 OK, da rezimiramo: KOJU TEHNIKU KORISTITI? Prema do sada napisanom - ja bih powercoat. KOD KOGA OTIĆI? CCA NOVACA? :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Uh..puno i previše s obzirom da sam zvao malo prije spomenutog covjeka za plastifikaciju i rekao je 250kn za sve celjusti !! nije previse ako ti samo doneses, oni rastave, polakiraju i sastave ja bi za takav posao dao i 1000 kuna vjeruj mi (za sva 4 kljesta naravno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 nije previse ako ti samo doneses, oni rastave, polakiraju i sastave ja bi za takav posao dao i 1000 kuna vjeruj mi (za sva 4 kljesta naravno) Ja dobio ponudu od Mislava sa skidanjem i stavljanjem kliješta, powercoatom, graviranjem - 1200kn. Mišljenja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now