SVEN Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 OK, da rezimiramo: KOJU TEHNIKU KORISTITI? Prema do sada napisanom - ja bih powercoat. KOD KOGA OTIĆI? CCA NOVACA? :thumbsup: Pa malo prije sam ti napisao ono sto sam ja saznao....neznam jel necitas ili ti odise nedovoljnom kvalitetom ?? Citaj par postova prije.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 nije previse ako ti samo doneses, oni rastave, polakiraju i sastave ja bi za takav posao dao i 1000 kuna vjeruj mi (za sva 4 kljesta naravno) Mislim da sam spomenuo da su mi celjusti gole ! dakle bez i jedne gumice i rastavljene. Ok popjeskario bi ih prije samog postupka lakiranja. I ako samo za mahanje spricom cijena bude 600kn sorry meni je neopravdano Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 da ih sam rastavim i sastavim bogami i sam bi ih polakirao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Ja dobio ponudu od Mislava sa skidanjem i stavljanjem kliješta, powercoatom, graviranjem - 1200kn. Mišljenja? po meni nije puno jer ima dosta zajebancije s tim....pod zajebancijom mislim da utrošene sate rada Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 da ih sam rastavim i sastavim bogami i sam bi ih polakirao kompresor, sprica... nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 po meni nije puno jer ima dosta zajebancije s tim....pod zajebancijom mislim da utrošene sate rada OK, tnx na kratkom i konkretnom odgovoru, mislim da ću to i raditi kod Mislava...:notworthy::thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 a uostalom koji kurac češ farbati ta kliješta kad auto niš ne valja ? bude ti se i ta boja počela "kvariti" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 a uostalom koji kurac češ farbati ta kliješta kad auto niš ne valja ?bude ti se i ta boja počela "kvariti" Pa vidiš da moram ulagat u to govno da "ide"...nije to ni sve...bit će tu ukucano još para - osuđen sam na bar 4 god ovog auta, jer ne isplati se prodavat auto - prvo gubitak cijene koji je katastrofalan, manja potražnja za takvim autima (povećane kamate na kredite, teška fin. situacija u HR) i činjenica da moram dodati bar još 10000€ da bih kupio auto koji želim, a ako to nisam bio u mogućnosti prvi put, onda sada imam još manje mogućnosti. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Pa vidiš da moram ulagat u to govno da "ide"...nije to ni sve... auto ide bolje ak pofarbam kliješta u crveno ? WOOOW nisam znao :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 auto ide bolje ak pofarbam kliješta u crveno ? WOOOW nisam znao :blink: Ne, ali zbog K&N lakše diše, zbog Milltek kompletnog ispušnog sustava sa sportskim katalizatorom (još nije na autu) i danas sutra zbog remapa - bi TREBAO ići bolje...zar ne? Premda vas i ovako sve perem sa serijskim Klitaćima Vezano uz kliješta - pa davno smo ustanovili da je tata styler...I'M A LOVER, NOT A FIGHTER! :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 OK, tnx na kratkom i konkretnom odgovoru, mislim da ću to i raditi kod Mislava...:notworthy::thumbsup: Daj ajde više dogovori GB i zdravo mile!!!:driv_ing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Daj ajde više dogovori GB i zdravo mile!!!:driv_ing: Pa dajte se potpišite na listu tko bi išao? Početna cijena je 1200kn, pokušao bi dogovoriti ako nas bude >5 da spusti na 800kn. 1. Raptor6767 2. Rudy 3. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Ja se samo moram raspitati jel mi ta čeljust ide na 325X25 Disk, i ako ide, 100% uzimam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Ima li slike od mislavovog uratka ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Ima li slike od mislavovog uratka ? Na žalost ja nemam, ali već prije ovog mog threada dobivao sam samo pozitivne feedbackove od ekipe koju sam pitao za njegove uratke na kliještima. BTW, on sam ne farba kliješta nego ima svog nekog lika, on ih samo skida i montira, a ja sam mislio da ovdje možda netko kojim slučajem zna koji je to lik, pa da njega uspijem "preskočiti" u tom lancu jer bi najvjerovatnije sam skidao i stavljao kliješta (tj. u Renaultovom servisu - samo zbog garancije) pa da jeftinije prođem (i sam Mislav je rekao da bez montaže i demontaže se radi o 800kn). Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 ja sam to ljudima radil badava ili za trosak pjeskarenja cisto da im bude srce na mjestu ;P bez slaganja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 Dobro cekaj, kolika je cijena lakiranja tj plastificiranja celjsuti preko mislava ako su one rastavljene do kraja i ispjeskarene ?? jel 1200kn za sami postupak farbanja ili za sve kompet pocevsi od skidanja s auta, skidanja gumica cilindara itd itd ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 komplet.. kolko sam ja skuzio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 7, 2009 Share Posted March 7, 2009 to bi se jasno trebalo naznacit moje su komplet rastavljene... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 7, 2009 Author Share Posted March 7, 2009 Dobro cekaj, kolika je cijena lakiranja tj plastificiranja celjsuti preko mislava ako su one rastavljene do kraja i ispjeskarene ?? jel 1200kn za sami postupak farbanja ili za sve kompet pocevsi od skidanja s auta, skidanja gumica cilindara itd itd ?? To je cifra za sve komplet. Dakle, dodjes, ostavis auto i pokupis ga kad je gotov. Samo lakiranje je 800kn, dakle, to je cijena bez demontaze, montaze i kocione tekucine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 ne znam kolko je plastifikacija dobra na klještima di su temperature ponekad veče no ak su ti navedene cijene prevelike onda ti je najbolje penzlić,kantica sa bojom pa farbuckaj sam :thumbsup: ...i ja sam to nekad radi tako:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Pa ak se celjusti ne rastope na porseu nece ni meni na golfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 ne znam kolko je plastifikacija dobra na klještima di su temperature ponekad veče no ak su ti navedene cijene prevelike onda ti je najbolje penzlić,kantica sa bojom pa farbuckaj sam :thumbsup: ...i ja sam to nekad radi tako:) Ma, nije problem u cijeni, samo zelim znat da za te pare dobivam najbolje. Ionako imam "kombinaciju" tako da nije bad, ali zelim znati da je to NAJBOLJE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Jel mi moze neko dati dimenzije diskova(PromjerXDebljina) za: Megane sport Clio III Sport Ja trebam neke od tih čeljusti na 325X25 disk pripasati... ako ce moci mozda uzmem i 325X28 disk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Jel mi moze neko dati dimenzije diskova(PromjerXDebljina) za: Megane sport Clio III Sport Ja trebam neke od tih čeljusti na 325X25 disk pripasati... ako ce moci mozda uzmem i 325X28 disk.. 312x28 ti je disk R26 ima buseni i orginal kosta 1100-1200 kuna minus rabat 197 nema buseni i orginal kosta 650ak kuna minus rabat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now