scuka Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 312x28 ti je disk R26 ima buseni i orginal kosta 1100-1200 kuna minus rabat 197 nema buseni i orginal kosta 650ak kuna minus rabat znači mogu staviti sa r26 disk na clia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 znači mogu staviti sa r26 disk na clia? Bez ikakvog problema:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 Bez ikakvog problema:) a jel ce kočiti kaj bolje ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted March 8, 2009 Share Posted March 8, 2009 a jel ce kočiti kaj bolje ? Dapace, obrnutno, losije ce kocit dok se ne zagrije dosta. Samo ti ostani na ovim diskovima, da dajes bezveze puno vise para za nista, 197 koci bolje nego R26, samo sto R26 bi trebao moc podnijet vece brzine bez pregrijavanja, kod mog to nije slucaj jer su mi dali skart plocice koje jos uvijek ganjam da zamijene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 8, 2009 Author Share Posted March 8, 2009 Dapace, obrnutno, losije ce kocit dok se ne zagrije dosta. Samo ti ostani na ovim diskovima, da dajes bezveze puno vise para za nista, 197 koci bolje nego R26, samo sto R26 bi trebao moc podnijet vece brzine bez pregrijavanja, kod mog to nije slucaj jer su mi dali skart plocice koje jos uvijek ganjam da zamijene. Očito je i to kod mene slučaj...nažalost... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Ispjeskario svoje celjusti, i sutra ih nosim kod blazevica na plastifikaciju pa cu vam poslikat i javit rezultate. Mali je problem sto mi na autu celjust po defaultu nije bad previse fino obrađena kao recimo ova porseova na stranici prije nego ima dosta hrapavih i grupih povrsina pa neznam kako ce se to pokazati ovisno o debljini sloja boje ali vidjet cemo sve... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 312x28 ti je disk R26 ima buseni i orginal kosta 1100-1200 kuna minus rabat 197 nema buseni i orginal kosta 650ak kuna minus rabat Meni treba čeljust, disk imam.... 325X28 mi je disk i sad me zanima jel bi ta čeljust išla gore.... tj. jel bi primila mrvicu veći disk...:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Meni treba čeljust, disk imam.... 325X28 mi je disk i sad me zanima jel bi ta čeljust išla gore.... tj. jel bi primila mrvicu veći disk...:naughty: To ti stvarno ne znam, evenutalno probat:huh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 morat cu probat.... jel ima netko sliku sa zadnje strane kako izgleda i ideju ko bi mi mogao adapter za njih napraviti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alenp Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 morat cu probat.... jel ima netko sliku sa zadnje strane kako izgleda i ideju ko bi mi mogao adapter za njih napraviti? Posto mi je auto bez kotaca malo sam ti poslikao, mozda ti pomogne:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoranE46 Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 ovo je THE reply:D Ćevapi zajamčeni:D Hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 drndak. cimni paleta na pm, mi smo delali adapter za njegoviu toyotu sa celjustima 4 klipnim od M-a, nije neki problem... mozda ti moze pomoci i nacrati odma to .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Ispjeskario svoje celjusti, i sutra ih nosim kod blazevica na plastifikaciju pa cu vam poslikat i javit rezultate. Mali je problem sto mi na autu celjust po defaultu nije bad previse fino obrađena kao recimo ova porseova na stranici prije nego ima dosta hrapavih i grupih povrsina pa neznam kako ce se to pokazati ovisno o debljini sloja boje ali vidjet cemo sve... evo ti pa gledaj... http://www.myhraweb.com/showpost.php?p=110144&postcount=41 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) Dok se vi tu niste uspjeli dogovorit di i sta, moje celjusti su ispjeskarene za 100kn i plastificirane za nevjerovatnih 70kn ( naravno da su prije toga bile skinute s auta i rastavljene tako da samo komad zeljeza bude ) Auto ce u ponedjeljak biti kod mene pa javim rezultate i slikam urađeno! p.s. - meni je sama celjust u odljevu dosta hrapava i gruba za razliku od recimo celjusti koje ima klito 197..one su po defaultu jako glatke i fino obrađene tako da bi na njima plastifikacija bila odrađena jos bolje jer se na mojima i dalje vidi ta mana jer su u startu ''lose'' Iako mi je decko bacio malo deblji sloj jos uvijek se vidi ali definitivno losije su u startu za raditi .. Edited March 13, 2009 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
scuka Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Dok se vi tu niste uspjeli dogovorit di i sta, moje celjusti su ispjeskarene za 100kn i plastificirane za nevjerovatnih 70kn ( naravno da su prije toga bile skinute s auta i rastavljene tako da samo komad zeljeza bude ) Auto ce u ponedjeljak biti kod mene pa javim rezultate i slikam urađeno! .. jel to šema blaž ispjeskari a blažević plastificira ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SVEN Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 (edited) čitaš me ko knjigu :cice: Jos su jedan od drugog udaljeni 500 metara, di ces bolje ! Edited March 13, 2009 by SVEN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Auto ce u ponedjeljak biti kod mene pa javim rezultate i slikam urađeno! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 u garaži njegovoj imas slike kolko sam vidio.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 čitaš me ko knjigu :cice: Jos su jedan od drugog udaljeni 500 metara, di ces bolje ! Daj molim te, prebaci slike u ovaj thread i ako je moguće, što bliže slikaj i u što većem formatu. Tnx :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 ja bi svoja brembo poslao na reparaciju i plastifikaciju ---al bi htio bijelo brembo da mi pise.-...dal je izvedivo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 ja bi svoja brembo poslao na reparaciju i plastifikaciju ---al bi htio bijelo brembo da mi pise.-...dal je izvedivo? mi organiziramo GB isto radimo bijeli brembo natpis,ako si 100% za javi:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 mi organiziramo GB isto radimo bijeli brembo natpis,ako si 100% za javi:thumbsup: a tko to radi,koliko uzima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mexx Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 sta je sa ovim gb???? ispricavam se sta dizem topik iz mrtvih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now