Jump to content

Gdje lakirati klijesta?

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

a jel ce kočiti kaj bolje :) ?

Dapace, obrnutno, losije ce kocit dok se ne zagrije dosta.

Samo ti ostani na ovim diskovima, da dajes bezveze puno vise para za nista, 197 koci bolje nego R26, samo sto R26 bi trebao moc podnijet vece brzine bez pregrijavanja, kod mog to nije slucaj jer su mi dali skart plocice koje jos uvijek ganjam da zamijene.

Dapace, obrnutno, losije ce kocit dok se ne zagrije dosta.

Samo ti ostani na ovim diskovima, da dajes bezveze puno vise para za nista, 197 koci bolje nego R26, samo sto R26 bi trebao moc podnijet vece brzine bez pregrijavanja, kod mog to nije slucaj jer su mi dali skart plocice koje jos uvijek ganjam da zamijene.

Očito je i to kod mene slučaj...nažalost...;)

Ispjeskario svoje celjusti, i sutra ih nosim kod blazevica na plastifikaciju pa cu vam poslikat i javit rezultate.

Mali je problem sto mi na autu celjust po defaultu nije bad previse fino obrađena kao recimo ova porseova na stranici prije nego ima dosta hrapavih i grupih povrsina pa neznam kako ce se to pokazati ovisno o debljini sloja boje ali vidjet cemo sve...

312x28 ti je disk

R26 ima buseni i orginal kosta 1100-1200 kuna minus rabat

197 nema buseni i orginal kosta 650ak kuna minus rabat

Meni treba čeljust, disk imam....

325X28 mi je disk i sad me zanima jel bi ta čeljust išla gore.... tj. jel bi primila mrvicu veći disk...:naughty:

morat cu probat....

jel ima netko sliku sa zadnje strane kako izgleda i ideju ko bi mi mogao adapter za njih napraviti?

Posto mi je auto bez kotaca malo sam ti poslikao, mozda ti pomogne:thumbsup:

dsc00502.jpg dsc00503.jpg dsc00508.jpg dsc00509.jpg dsc00512.jpg dsc00514.jpg dsc00515.jpg dsc00516.jpg

Ispjeskario svoje celjusti, i sutra ih nosim kod blazevica na plastifikaciju pa cu vam poslikat i javit rezultate.

Mali je problem sto mi na autu celjust po defaultu nije bad previse fino obrađena kao recimo ova porseova na stranici prije nego ima dosta hrapavih i grupih povrsina pa neznam kako ce se to pokazati ovisno o debljini sloja boje ali vidjet cemo sve...

evo ti pa gledaj...

http://www.myhraweb.com/showpost.php?p=110144&postcount=41

Dok se vi tu niste uspjeli dogovorit di i sta, moje celjusti su ispjeskarene za 100kn i plastificirane za nevjerovatnih 70kn

( naravno da su prije toga bile skinute s auta i rastavljene tako da samo komad zeljeza bude )

Auto ce u ponedjeljak biti kod mene pa javim rezultate i slikam urađeno!

p.s. - meni je sama celjust u odljevu dosta hrapava i gruba za razliku od recimo celjusti koje ima klito 197..one su po defaultu jako glatke i fino obrađene tako da bi na njima plastifikacija bila odrađena jos bolje jer se na mojima i dalje vidi ta mana jer su u startu ''lose''

Iako mi je decko bacio malo deblji sloj jos uvijek se vidi ali definitivno losije su u startu za raditi ..

Edited by SVEN

Dok se vi tu niste uspjeli dogovorit di i sta, moje celjusti su ispjeskarene za 100kn i plastificirane za nevjerovatnih 70kn

( naravno da su prije toga bile skinute s auta i rastavljene tako da samo komad zeljeza bude )

Auto ce u ponedjeljak biti kod mene pa javim rezultate i slikam urađeno!

..

jel to šema blaž ispjeskari a blažević plastificira ?

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

Announcements

• Create New...