Spex Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 treba malo truda ali da se super napravit....čuvaj stari Eh, da nije ovo sve skupa bilo prije godinu i po dana, sačuvao bi ga
WD40 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 pa i na vw treba.... Njet... čak ni na onima koji imaju vodom hlađen povrat ispušnih plinova Mislim za aute-motore tih godina otkad je njegov clio... Sad je tehnologija jos uznapredovala pa ima jos mali milion el gluposti po motorima... pa jos malo nes moc ni ulje izmjenit bez diagnostike:doh:
R5GTT Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Njet... čak ni na onima koji imaju vodom hlađen povrat ispušnih plinova Mislim za aute-motore tih godina otkad je njegov clio... Sad je tehnologija jos uznapredovala pa ima jos mali milion el gluposti po motorima... pa jos malo nes moc ni ulje izmjenit bez diagnostike:doh: clio ima Common rail:cool:.....vw tih godina nema,radio sam u ovlaštenom Škodinom servisu i redovito sam ih podešavao s testerom,što benzince što diesele
WD40 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 (edited) ja jos radim u v.a.g grupi i nema naštelavanja sem sad na zadnjoj gen motora.... PD-ovi (čista mehanika i vakum i to je to)... Skines stari metnes novi.. ponistit gresku i finito... Benzinac.. sejm Poštelaje se samo usisna klapna ako se nesto radi oko nje (ciscenje itd) Edited November 30, 2010 by WD40
R5GTT Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 (edited) sem sad na zadnjoj gen motora.... da,ta generacija je common rail kao i clio dci,,,,,znači,ne treba ih gledat koliko su stari već koji motor je unutra mislim da smo se sad razumjeli benzinac 1.4 16 v npr. BBY motor ima podešavanje... Edited December 2, 2010 by R5GTT
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now