Pedja Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Znaci, Odluka ide u smjeru ili celjusti od Porsche-a boxster (986) ili Alfe 159 (2.4 jtd). Obje su 4 klipne, znam da ove od Alfe idu i do 330mm promjera diskova, ove od Porschea idu odmah na 312mm koliki mi je serijski. Kod P. sam siguran da ne trebam mijenjati glavni kocioni cilindar, dok kod A. to neznam. Promjer klipova mi je kod P. poznat, dok mi je kod A. nepoznat. Takoder kako sam radim adaptere pomoglo bi mi ako netko zna dimezije tj. ako ima neki nacrt... Eto, pozdrav svima! P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 Imao na gtv od boxtera prednja kljesta na 340 disk... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja Posted April 21, 2018 Author Share Posted April 21, 2018 Sto je onda bolje? P. ili A. celjusti? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 Iskreno mislim da je svejedno. Ja bi uzeo one povoljnije i dostupnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja Posted April 21, 2018 Author Share Posted April 21, 2018 Ok naravno. Medjutim vidio sam na stranim forumima da P. celjusti treba malo brusiti kako bi stao disk debljine 30mm (on je namijenjen za 28mm diskove)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pedja Posted April 26, 2018 Author Share Posted April 26, 2018 Kupljene Porsche čeljusti sad akcija... koja boja? hmmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now