Pedja Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Bok svima, trebam boje u spreju za povišene temperature jer bi farbao kočione čeljusti. Treba mi temeljna, osnovna boja i lak. Znate li ili možete li preporučiti nekog u ZG tko to prodaje? Hvala
Rallye VR6 Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Ofarbaj sa normalnom bojom za auto baza + lak i nece izgoritPoslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk 1
Policnakvadrat1 Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Kist i udri ali sko hoćeš uredan posao skini pločice i onda počisti i obojaj.Nema mi goreg nego vidjeti upacksne pločice s bojom i gumice od vodilica obojane...ja sam za praznik rada malo radio...boja nitro brzosušiva i kao netreba temeljni premaz 2 ruke i ja zadovoljan...Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Pedja Posted May 17, 2018 Author Posted May 17, 2018 Bok, hvala na inf. Ja sam svoje do kraja rastavio, dao na pjeskarenje. U medjuvremenu trazim boju (temeljnu, osnovnu i lak). Naljepnice (brembo) su stigle. Jos trebam kad ih obojam premjeriti radi izrade adaptera... i onda sve fino montirati
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now