IgoRR Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 hmmmmm Ja bi ti rekao da imaš taj kraj krivi Banjo bolt ne napravi spoj konus-konus a ovo ti neće dihtati. Mogu ti posuditi ako hoćeš origigi lajtunge pa probaj jel ti curi. Ako više ne bu curilo, kupiš nove lajtunge. Taj sistem nema ni jedna alfa sa kojom sam radio a i čeljusti su drugačije izvedene kaj je banjo bolt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted June 4, 2018 Author Share Posted June 4, 2018 2 minutes ago, IgoRR said: hmmmmm Ja bi ti rekao da imaš taj kraj krivi Banjo bolt ne napravi spoj konus-konus a ovo ti neće dihtati. Mogu ti posuditi ako hoćeš origigi lajtunge pa probaj jel ti curi. Ako više ne bu curilo, kupiš nove lajtunge. Taj sistem nema ni jedna alfa sa kojom sam radio a i čeljusti su drugačije izvedene kaj je banjo bolt mislim da će biti pravac u vep hidrauliku da slože drugaćije krajeve ko alfine i bok(konusni ulaz) ćini mi se da je to i sigurnija opcija Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Evo kak ti je to kod mene (iste su nam čeljusti) Da, preporučam ti da si složiš druge lajtunge jer sistem sa banjo boltom nisam nikad vidio na Alfinim čeljustima... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovre Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Mora bi moc i ovako slozit.Ja imam banjo na te iste celjusti i nikad problema nisam ima.Ako ces ic na drugi lajtung pogledaj kuda ces ga provuc, da ti nebi udara u nesto posto ce ti ic pod drugim kutem vani...Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted June 4, 2018 Author Share Posted June 4, 2018 43 minutes ago, Lovre said: Mora bi moc i ovako slozit. Ja imam banjo na te iste celjusti i nikad problema nisam ima. Ako ces ic na drugi lajtung pogledaj kuda ces ga provuc, da ti nebi udara u nesto posto ce ti ic pod drugim kutem vani... Sent from my iPhone using Tapatalk da bas gledam da nebi po manžeti strugalo, ali ugl hvala na pomoći.. ide drugaćiji prihvat i vozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logic Posted June 4, 2018 Share Posted June 4, 2018 Ja sam sebi slozio sa banjo i jos na 2-3 druga auta i nikakvih problema nisam imao tako da se moze i takoPoslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
puki Posted June 6, 2018 Author Share Posted June 6, 2018 Slozeno i sve dihta.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IgoRR Posted June 6, 2018 Share Posted June 6, 2018 Super neka si riješio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now