Bojan Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mjenjam lajsne na vratima, stare sam skinio, a danas mislim stavit nove. lajsne imaju kopce na sebi koje uđu u otvore na vratima, i koje ih drže, ali i tvornički su bile zaljepljene nekom trakom (izgleda poput one spuzvaste trakice koja se koristi za dihtanje vrata i prozora na kucama). sta je najbolje za zaljepit lajsne? da cvrsto drzi, jer je jako bitno da se ni malo ne odvoje od vrata (inace, ako se prednji kraj lajsne na straznjim vratima malo odvoji od vrata, onda se kad se otvaraju zadnja vrata, ta lajsna zapne za prednja i potrga se:doh:)
JosipZG Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 meni su preporučili ljepilo za spoilere nisam još probo
alex Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 postoji dvolepljiva traka koje je baš za to....e sad...kao i svagde na tržištu imaš dobrih i loših...ja imam od Novola i niko se do sad nije bunio,ni reklamirao.... inače u nedelju sam u sl. brodu....pa ako trebaš ponesem ti...
mariotdi Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 imas tu ljepljivu spuzvu-traku sa obje strane u bilokojoj trgovini autolakova. samo kazi traku za autolajsne 15 kn je i drzi kao sumanuto.
alex Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 da...pogotovo ta po 15 kn....bilo koju...samo kupi....pa kad ujutro ustaneš i vidiš lajsne pored auta....hehe...saznao sam to na teži način...nakon 2 godine sam našao prave....
Bojan Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 nije problem ako ih nadjem ujutro pokraj auta... problem je ako ih nadjem negdje na autocesti...tj, ne nadjem ih nikad:rofl: 2 alex...to bi ja danas,najkasnije sutra stavljao...
Alfaludak Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 ja sam sve ljepio ljepilom za šajbe, samo brate to skinut kasnije?? nema sanse
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now