Top00 Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Uglavnom ako je tako, nek odj...u skokovima. Hoce 35$ dodatnih, plus ako je carina nekih 25€...ne znam ide li PDV i to...eto nas na duploj cijeni. Fair play, nema sta? I ne odgovara od jutros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 15 minutes ago, gandi said: Pročitaj post iznad moga nisam vidio jebiga kao sto sma napiso ima drugih sellera i nades koji salje i to je to Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 A meni pise da je poslano... Cekam ? Tracking je fake Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 8 hours ago, pacey said: A meni pise da je poslano... Cekam ? Tracking je fake Sada ukoliko ne dođe, moraš čekati mj-dva da možeš prijaviti Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 54 minutes ago, gangxxxta said: Sada ukoliko ne dođe, moraš čekati mj-dva da možeš prijaviti Tracking proradio ? Poslano iz španjolske ups-om ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gangxxxta Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 13 minutes ago, pacey said: Tracking proradio ? Poslano iz španjolske ups-om ? A naručio si iz njemačke ili španjolske ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 18, 2020 Share Posted November 18, 2020 Njemacke... Bitno da je iz eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Nije lose..brza dostava Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted November 24, 2020 Share Posted November 24, 2020 Javi kad testiras, da vidim isplati li se cekat da je opet dobiju na lageru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 Kod nas par komada na akciji danas, ipak malo bolja masinahttps://ph-detailing.hr/proizvod/heckmann-930-dual-action-polisher/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 nis ne kazem, ali ? HRK 395.37 51% Off | 700W Car Polishing Machine DA 6inch 21mm Orbit Dual Action Auto Polisher Variable Speed Sander Buffing Waxing Machinehttps://a.aliexpress.com/_mP9EnVn Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 21mm vs 15mm , nisu iste masine.I pazi razliku, imas garanciju, kupio si je.u hrvatskoj i ako ti krepa dobis novu isti dan. Te fore sa ima jeftinije u kini su u rangu moj tata je jaci od tvog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted November 27, 2020 Share Posted November 27, 2020 ima i 15mm, nisam nista reko za garanciju. nije ovo pljuvanje nikakvo. za amatersku upotrebu doma kolko nekome treba dobra je i ova sa alija. da se razumijemo sve te su kineske samo rebrandirane, nema tu nauke. imam doma i 15 i 21 mm vec 3 godine rade ko prvog dana, da krepaju debelo su se vec isplatile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 On 11/24/2020 at 1:55 PM, pacey said: Nije lose..brza dostava Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk Mislio sam ubost DeWalt DA, ali me cura preduhitrila i narucila ovo kako sam pokazao i govorio nesto bio...oprobao i ne mogu doc sebi kako ovo cudo dobro radi za tako malo novaca. Bez pretjerivanja, AEG roto od 3 ipo soma mi se pregrije i zajebava me cim je malo nagazim, ovo cudo se ne umara. Isprobat cemo je i na gelcoatu na proljece? Padovi isto nisu losi. Definitivno preporuka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 Jel bi se dalo spojiti Makitine baterije na ovu polirku, ali model na baterije? Pokušavam se riješiti svega na žicu od alata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacey Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 59 minutes ago, Top00 said: Mislio sam ubost DeWalt DA, ali me cura preduhitrila i narucila ovo kako sam pokazao i govorio nesto bio...oprobao i ne mogu doc sebi kako ovo cudo dobro radi za tako malo novaca. Bez pretjerivanja, AEG roto od 3 ipo soma mi se pregrije i zajebava me cim je malo nagazim, ovo cudo se ne umara. Isprobat cemo je i na gelcoatu na proljece? Padovi isto nisu losi. Definitivno preporuka? Ja sam ju isprobao prvi put prije 4 dana.. Jako sam zadovoljan ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted February 28, 2021 Share Posted February 28, 2021 @pacey - odakle si je tocno narucio.... mozes i sve detalje na PM. hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swordfish Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Ja svoju jos nisam otpakirao...mislim da cu ubrzo, sve imam u garazi samo vremena nikako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted March 1, 2021 Share Posted March 1, 2021 Nazalost, nema vise dostave te polirke iz Njemacke ili Spanjolske... Jel netko drugi uzimao sa aliex-a nesto dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted March 2, 2021 Share Posted March 2, 2021 Dolazi i kod nas u ponudu jeftinija varijanta , ubrzo :) 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now