Jump to content

Recommended Posts

Posted

Uglavnom ako je tako, nek odj...u skokovima. Hoce 35$ dodatnih, plus ako je carina nekih 25€...ne znam ide li PDV i to...eto nas na duploj cijeni. Fair play, nema sta?

I ne odgovara od jutros...

Posted
15 minutes ago, gandi said:

Pročitaj post iznad moga emoji1531.png

nisam vidio jebiga

kao sto sma napiso ima drugih sellera i nades koji salje i to je to 

Posted
54 minutes ago, gangxxxta said:

Sada ukoliko ne dođe, moraš čekati mj-dva da možeš prijaviti 

Tracking proradio ?

Poslano iz španjolske ups-om ?

Posted

21mm vs 15mm , nisu iste masine.
I pazi razliku, imas garanciju, kupio si je.u hrvatskoj i ako ti krepa dobis novu isti dan.

Te fore sa ima jeftinije u kini su u rangu moj tata je jaci od tvog

Posted

ima i 15mm, nisam nista reko za garanciju. nije ovo pljuvanje nikakvo. za amatersku upotrebu doma kolko nekome treba dobra je i ova sa alija. da se razumijemo sve te su kineske samo rebrandirane, nema tu nauke. 

imam doma i 15 i 21 mm vec 3 godine rade ko prvog dana, da krepaju debelo su se vec isplatile. 

• 3 months later...
Posted
On 11/24/2020 at 1:55 PM, pacey said:

Nije lose..brza dostava
0fc9c70c46d16f73389b9601967eafe0.jpg

Poslano sa mog SM-G965F koristeći Tapatalk

Mislio sam ubost DeWalt DA, ali me cura preduhitrila i narucila ovo kako sam pokazao i govorio nesto bio...oprobao i ne mogu doc sebi kako ovo cudo dobro radi za tako malo novaca. 

Bez pretjerivanja, AEG roto od 3 ipo soma mi se pregrije i zajebava me cim je malo nagazim, ovo cudo se ne umara. Isprobat cemo je i na gelcoatu na proljece?

Padovi isto nisu losi.

Definitivno preporuka?

Posted
59 minutes ago, Top00 said:

Mislio sam ubost DeWalt DA, ali me cura preduhitrila i narucila ovo kako sam pokazao i govorio nesto bio...oprobao i ne mogu doc sebi kako ovo cudo dobro radi za tako malo novaca. 

Bez pretjerivanja, AEG roto od 3 ipo soma mi se pregrije i zajebava me cim je malo nagazim, ovo cudo se ne umara. Isprobat cemo je i na gelcoatu na proljece?

Padovi isto nisu losi.

Definitivno preporuka?

Ja sam ju isprobao prvi put prije 4 dana..

Jako sam zadovoljan ?

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...