Jump to content

Swordfish

Full members
 • Content Count

  2,411
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Swordfish last won the day on November 15 2018

Swordfish had the most liked content!

Community Reputation

466 Excellent

About Swordfish

 • Rank
  No Title

Personal Information

 • Interesi
  MTB. Futsal,Spearfishing

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Istina. desilo se i na mojoj bivsoj, a mislio sam da je turbina bye bye.. Na 156 1.9 8v 88kw isto fucka sada, ali nisam ni otvarao haubu da vidim sto je..
 2. Jučer kliknuo,danas dostavljeno u pripizdinu u Istri.. nemam riječi,svaka čast@brba
 3. Dobro, ovdje nije baš riječ o "dijelovima", ulje i filteri..jedino je filter mogao zahebati...ali ga kužim u potpunosti, ja da radim takav posao isto ne bi razmatrao ove koje nose dijelove, ionako danas mehaničari imaju klijenata na bacanje kao i većina strukovnih zanimanja... Nedavno sam radio veliki servis na Škodilaku, mogao sam proći i 1500kn jeftinije..ali i bez garancije da sam sam sebi radio sve. Odvezao auto u servis i platio na izlasku.
 4. Nema tu nekog pravila, netko hoće raditi sa donešenim, netko neće i to je njihovo pravo. Uglavnom neće raditi ekipa koja se opkla sa raznoraznim prevarantima koji se onda vraćaju kad se nešto "shebe" na autu i krive automehaničara za servis. Generalno su ljudi ovce i uvijek je netko drugi kriv što se njima desio kvar. Imam dobrog prijatelja koji radi sa autima, ima žicu, sve po PS-u, papiri, računi, provjere kod mehaničara. I kaže da ima negdje oko 10% debila koji se javljaju nakon 2-3 godine da im je "uvalio"... te redovito savjetuje da ga tuže...
 5. Nedostataka nema (zasad) - spojio sam sad sve žice (konektor od CANBUS modula u radio) - komande sa volana rade točno ono što trebaju bez SETUPA - ima slike (grafika sa centimetrima udaljenosti)kod vožnje unazad, zvučni signal sa senzora - nisam spojio kameru uredno ugasi muziku i pusti te da na miru obaviš radnje sada sa grafičkim sučeljem. Sve u svemu sada jako zadovoljan kupnjom i ostati će još malo u autu na testiranju.
 6. Odgovori u boldanom, ali da...moguće je da će ovo proraditi sa spajanjem "mosta" za canbus...
 7. Stigao jučer iz UK. Naravno montaža odmah po primitku na parkingu firme. Mali osvrt na uređaj slijedi u nastavku. Odmah po otpakiranju paketa hrpa žica, dvije vrste konektora i uređaj koji sam po sebi nema ni 1/10 težine starog CD changera. Ugodno iznenađen: - stvarno jednostavna instalacija, dva konektora ubodeš i antenu. - izvan fast boota "diže" se cca 5-6 sec i počinje muzika - vrlo zadovoljan - postoji i neki fast boot mode, ali sam ga ugasio od straha da ne popije bateriju - google play - instaliraš što ti srce želi - probao WAZE, radi super, smanji muz
 8. I na njegovoj stranici piše - MADE IN ITALY.. 😈
 9. Dobro, ima smisla... vidim da ti jako često mijenjaš cipelice na automobilima, ti ih uzmeš kod nas negdje ili?
 10. Ja sam ove godine uzeo istu dimenziju za Škodilaka - 225/40/18 ...Za ljeto kupujem replike nove ionako. Di vi uzimate te replike, ne KINA, ove "kvalitetnije"? Za sada sam našao ovu stranicu http://www.cittagomme.it/public/pneu/index3.php?ccode=156422031772366 Dostava je 50€.
 11. Angelwax For Leather Uzeo na preporuku @brba. Stvar je vrhunska, a komplet koža mi je u Superbu. Lako se nanosi i ostaje super poslije tretmana.
 12. JA ovako kao laik sa strane mogu reći da se Pereković jako dobro snašao u situaciji kada mu gore noge.. Aktivirao je gašenje i izašao van..svaka čast..
 13. https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-heaven-for-leather-500ml/ Uzeo na @brba preporuku , - svaka pohvala! odradio 3 seta sjedala i još imam pola bočice..
 14. OK, znači on je OUT...imam još: Bluetooth ELM 327 USB ELM 327 PLavi maleni ELM 327 Pretpostavljam da ni oni nisu za ništa? Za Alfe mi je radio multiecu scan sa tim uređajima..
×
×
 • Create New...