Jump to content

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Swordfish

Full members
 • Content Count

  2,286
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Swordfish last won the day on November 15 2018

Swordfish had the most liked content!

Community Reputation

283 Excellent

About Swordfish

 • Rank
  No Title

Personal Information

 • Ime i prezime
  Alen Jovicic
 • Lokacija
  Istra
 • Vozilo
  Alfa Romeo 156 2.4, Škoda Superb 2.0Tdi
 • Interesi
  MTB. Trekking

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. https://ph-detailing.hr/proizvod/angelwax-heaven-for-leather-500ml/ Uzeo na @brba preporuku , - svaka pohvala! odradio 3 seta sjedala i još imam pola bočice..
 2. OK, znači on je OUT...imam još: Bluetooth ELM 327 USB ELM 327 PLavi maleni ELM 327 Pretpostavljam da ni oni nisu za ništa? Za Alfe mi je radio multiecu scan sa tim uređajima..
 3. OK, hvala na odgovoru. Imam onaj kabel VAG KKK (plavi) i VCDS 15.x - igra mi to ili ne? Ispod suvozačevog sjedala nisam jos pogledao, kad završi kiša--ako završi...
 4. VAGKKL 409.1 + VCDS lite 1.2 - Da/NE? Trebao bi pročitati da li imam kakvih grešaka na Superbu 2.0 tdi... I vidio sam da mi radio ima opciju share bluetooth muzike, ali je zasivljeno, ne može se kliknuti iako je telefon paired. Da li se to može zakodirati? AUX sam uspio upaliti kroz MENI.
 5. Lajkam rukavice! Nisam jedini koji "može" šerafati i raditi u rukavicama...
 6. Evo to je to..pravi primjer je stavio Pero.. što taj ima tražiti gore? Niti voli aute - vidi se po njegovom, niti ima veze sa scenom.. O tome ja pričam, ne o ljubiteljima auta. Na onom filmiću sam vidio više desetaka prejebenih auta, ali isto tako i 90% serijskih POWER auta (S4, S5, S6) (osim švicaraca). Kužim ja da nemožeš nikom zabraniti ulaz na neslužbeni dio i na parking. Ali recimo, možeš ga isključiti iz prometa radi šanka!
 7. Ajde kad ste gore, pošaljite par slika pravih auta, recimo Alfa Romea (može i sa šlepe, nema veze)... 😈
 8. Jučer skrolajući Youtube-om naletim na jedan filmić od 20min sa SEE-a od prošlog vikenda.. Pa tu UOPĆE nema VW vozila. Sve ostalo, samo ne VW GTI.
 9. Onda neka ne pita po forumima i neka odmah zove HAK.. Na novim autima se ne spaja, a novi auti će da voze na struju..
 10. Swordfish

  Chukica by Kic

  Ovakvih nam topica fali..jako.. Kapa do poda i uopće ne dvojim da ćete nastaviti sa radom! Bravo
 11. Za "tvoju" dimenziju samo DIABLO SUPERCORSA....tako nekako ako me sjećanje dobro služi je pisalo u moto pulsu kad je izašao Dukac... Prednju možeš naći, ali zadnju u 245 širini...
 12. Mitasice su najbolji omjer cijene/dobiveno...susjed ih dila po 999kn za set...LAVADO Motoshop
 13. DOT na mojima 4918...
 14. Nexen su u bunkeru, danas montaža.. A gle, A po kiši i B u potrošnji...ne znam..nakon nekog vremena ćemo vidjeti...
 15. Sa mall.hr povrat je moguć unutar 14 dana... Naručio gume u srijedu i platio, danas prije 15 min preuzeo gume. Nisam imao mob sa sobom da slikam DOT. C/P Raskid ugovora Potrošač (navedeno vrijedi isključivo za fizičke osobe koje kupuju robu za namjene izvan svoje privredne djelatnosti) ima pravo u roku od 14 dana od preuzimanja artikla obavijestiti prodavača (e-mail: info@mall.hr) da odustaje od ugovora, bez potrebe navođenja razloga svoje odluke. Rok počinje teći dan nakon datuma preuzimanja artikla. Jedini trošak koji ide na teret potrošača ako odustane od ugovora je trošak vraćanja artikla (koji se obračunava u skladu s cjenikom dostavne službe i ovisi o tome radi li se o pošiljci/paketu/teretu). Artikl je potrebno vratiti prodavaču najkasnije u roku od 30 dana od predanog zahtjeva za odustajanje od ugovora (kupnje).

About Us

Automotive lifestyle at its finest. #crotuned

×
×
 • Create New...