Dinnek Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Jel zna tko di ima, a da se ne mora kupiti u tp-u jer sam ih zamrzio uzasno... Ako netko mozda zna? Koja bi bila cijena za recimo 13-15 metara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rain Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 ima ti hic rola je 15m sto ti je dosta za granu, za cijenu ga nazovi i pitaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 imaš i u gabreku Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 jel mi može netko malo pojasniti zašto se omata ispušna sa ovim trakama i dokle je dobro omotat ispušnu i auspuh? je li u vezi temp. i brzine ispušnih plinova ili zbog spriječavanja isijavanja topline? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iggy_R Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 je li u vezi temp. i brzine ispušnih plinova ili zbog spriječavanja isijavanja topline? I jedno i drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 jeli to vrijedi i za turbo motore,možda če se turbina puno više grijat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 mislim preko prirubnice,veća temp.ispušne samim tim prenosi više topline i na kučište turba,što mi se isto baš ne čini dobro(topliji usisni zrak,možda veče širenje osovine turba automatski slabije podmazivanje) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted March 13, 2009 Author Share Posted March 13, 2009 rijeseno sto se mene tice moze lock... stavlja ti se radi manje temo oko motornog prostora i vece je temp ispusnih plinova... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WD40 Posted March 13, 2009 Share Posted March 13, 2009 Kad je rjeseno milslim da bi bilo pošteno stavit cjenu po kojoj si kupio. Čisto informativno jer ima dosta ljudi koje ce ovo zanimat.... xxxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rudy Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 Kad je rjeseno milslim da bi bilo pošteno stavit cjenu po kojoj si kupio. Čisto informativno jer ima dosta ljudi koje ce ovo zanimat....xxxx Mislim da ga je koštalo 200kn,kupio je negdje u Sisku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Mislim da ga je koštalo 200kn,kupio je negdje u Sisku. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Inače vam se naplacuje po kilogramu.... ( trgovina je specijalizirana za lezajeve i ine stavri ) da bi se omotala recimo neka 4-2-1 grana vam treba oko 15 metara... to vam ispadne oko 1,8 kg... Kilogram vam je 175 kn... Meni se covjek nesto bio zeznuo pa mi je naplatio po 124 kn... Na gotovinu ide 10 % popusta... Traka je 5 cm sirine cirka 2-3-4 mm debljine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josey Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 i pretpostavljam d aje napravljena bas za auspuhe i da drzi 900c? joj had je hiconju i gabreka tesko nazvat... a nista nazvat ces opet za mjesec dana kad se ta traka raspadne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredy Posted March 14, 2009 Share Posted March 14, 2009 i pretpostavljam d aje napravljena bas za auspuhe i da drzi 900c? joj had je hiconju i gabreka tesko nazvat... a nista nazvat ces opet za mjesec dana kad se ta traka raspadne Neznam točno kakvu je uzeo jer nisam vidio ali ja imam onu napravljenu za dimnjake ( keramička vuna ??? ) na autu već skoro 2 godine i još joj ništa nije. Nije za turbo motore jer će izgorit ali za NA - best buy Koliko Hic traži za 15 m termo teca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinnek Posted March 14, 2009 Author Share Posted March 14, 2009 Neznam točno kakvu je uzeo jer nisam vidio ali ja imam onu napravljenu za dimnjake ( keramička vuna ??? ) na autu već skoro 2 godine i još joj ništa nije. Nije za turbo motore jer će izgorit ali za NA - best buy Koliko Hic traži za 15 m termo teca? 82 e za ovo sto ja imam po dimenzijama ne znam po kvaliteti 15m duzine 5 cm sirine... ili 41 e za 15 m duzine, sirina 2,5 cm, ali necemo sad o tome, vjerojatno nisu iste. Mozda Hic ima nesto drugacije. :thumbsup: 2 josey; kako znaš da nisam zvao? 2 fredy; takvu sam i ja kupio ima ju jos par decki... provjereno. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now