Uros Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 On 1/26/2019 at 1:34 PM, Lovrek said: Meni se na istom takvom koza (boja) skroz pohabala nakon 3 godine i 115k km...kaj bi bilo najbolje i kod kog? Matus? 200 eura original ovi obruc i nema brige Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 -volani: 629 CFU-tipke lifta: 313 CFU-javni WC: 172 CFU-mobiteli: 100 CFUCFU: Prosječna količina bakterija po kvadratnom centimetruSent from my iPhone using TapatalkE bravo, o takvim stvarima ljudi ne razmisljaju, Moj komentar o rukohvatu u tramvaju i dalje stoji Ili recimo primjera, svi idemo na pumpu kao i dnevno stotine ljudi, koji su tren prije toga kopali nos, srali/pisali, cesali jaja, itd i onda koristili pistolj na pumpiPa dodjes ti, i zgrabas taj pistolj, i onda nakon njega, zgrabas volan u autu i mjenjac (isti prpblem ko za volan) I tako iz dana u dan... Prljave ruke (i ono s cim su u doticaju) su BROJ 1 u prijenosu svih bolesti i higijena doticnih je od presudne vaznosti. Sent from my HTC U11 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 U rvackoj imamo pvc rukavice za to na pumpama 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 200 eura original ovi obruc i nema brigeDa, i to isto. Matus bi uzeo sigurno 1000kn a ovi m volani imaju neku spužvu ili nesto ispod kože tak da pitanje kak to ispadne ako se presvlači. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 7 hours ago, Gabre said: Ili recimo primjera, svi idemo na pumpu kao i dnevno stotine ljudi, koji su tren prije toga kopali nos, srali/pisali, cesali jaja, itd i onda koristili pistolj na pumpi Pa dodjes ti, i zgrabas taj pistolj, i onda nakon njega, zgrabas volan u autu i mjenjac (isti prpblem ko za volan) To je tako samo u Kanadi i ostalim zaostalim zemljama izvan civilizacije. U zapadnim bogatijim državama poput Hrvatske na svakoj pumpi dobiješ jednokratne rukavice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 To je tako samo u Kanadi i ostalim zaostalim zemljama izvan civilizacije. U zapadnim bogatijim državama poput Hrvatske na svakoj pumpi dobiješ jednokratne rukaviceEkologija/plastika, ovdje se na to pazi, okolis i to Sent from my HTC U11 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubi Posted February 1, 2019 Share Posted February 1, 2019 a ukidanje najlonskih rukavica koje bi se ionako reciklirale u nove najlonske rukavice je sigurno veći problem za okoliš od devastiranja prirode za doći do nafte za tu benzinsku postaju, kojom će se kasnije zagađivati zrak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Baby steps, baby steps Sent from my HTC U11 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Rukavice su korak do toga da zoveš radnika da ti natanka. Samo za pičkice i dizelaše 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goertosing Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 14 hours ago, Gabre said: Ekologija/plastika, ovdje se na to pazi, okolis i to vidim https://www.nationalobserver.com/2017/06/01/news/air-pollution-results-7700-premature-deaths-canada-each-year-report Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Rukavice su korak do toga da zoveš radnika da ti natanka. Samo za pičkice i dizelaše Jos nisam vidio da radnik tanka, niti mislim da smiju izlazit to radit, bar ja nisam vidio. @Kegalj ce znat bolje. Sent from my HTC U11 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 42 minutes ago, Rockatansky said: Rukavice su korak do toga da zoveš radnika da ti natanka. Samo za pičkice i dizelaše Kad god pitaju, ja im dam da mi natankaju. Za to primaju placu, a jos im je i plus jer si odem unutra i dok mi toce si uzmem jos nesto za popit usput, pa im firma bolje posluje. Znam i koju cokoladicu kupit za studente koji peru stakla. Bas sam pickica! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Jesi, ali to je tvoje pravo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Rukavice su korak do toga da zoveš radnika da ti natanka. Samo za pičkice i dizelaše Za dizelase definitivno jer kad ti se ta masnoca zalijepi na ruke nemres oprati cijeli dan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 2, 2019 Share Posted February 2, 2019 Rukavice su korak do toga da zoveš radnika da ti natanka. Samo za pičkice i dizelaše U Zg ga ne zoves, sam dodje. A glede rukavica, kaj, bolje je da ti ruke smrde jos neko vrijeme? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kegalj Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 16 hours ago, Gabre said: Jos nisam vidio da radnik tanka, niti mislim da smiju izlazit to radit, bar ja nisam vidio.@Kegalj ce znat bolje. Sent from my HTC U11 using Tapatalk Samo Husky ima ekipu koja ti toci auto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted February 3, 2019 Share Posted February 3, 2019 U Zg ga ne zoves, sam dodje. A glede rukavica, kaj, bolje je da ti ruke smrde jos neko vrijeme? Naučili prepoznat pičkice iz daleka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now