Josey Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 netko m je jednom dao broj od jednog decka, iz kastela cinimise i sad to nikako da nadjem a trebao bi felge polakirat. e sad, dali ih treba jos i pjeskarit, pa neznam bas, al svakako za spominane cifre od 1200kn sa pjeskarenjem, popravljanjem aluminijskim kitom, bacanje u prajmer i sprickit pa onda lakiranje mi se zbilja ne zajebava... decko iz zagreba (bristovlje? ili tako nesto) je prebukiran do daljnjeg, a i transport i nazad nije zanemariva stavka... dakle ako neko zna na potezu od zadra do splita, thnx a mozda dokraja i kupim ultre pa nece trebat nista :doh
alessio Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 sorry sta se ubacivan...i mene zanima pjeskarenje u okolici splita....ako ko zna sta, nek vice
Josey Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 pa ubacivaj se ti kolko oces, zato forum i postoji sad kad nas 10 najedanput zatrpamo covika
Josey Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 tko i kolko para nije greda ni u zagreb poslat pa nije na kraj svjeta !
Coupe VD Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Pa pitaj Fržopa ili Matka kome oni nose felge...jer Matko je piturava one svoje za trackday, Marko je one svoje sa Škode da u crno, Jure je svoje sa Clia pitura u neku tamnosivu...mislim da je iljadu kuna za 4 komada.
Coupe VD Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 kreleposalji felge na moju adresu i rijesim ti to To ti špricaš...ili...??? ...eno ti moje u Sv. Klari...odi, skini, pošpricaj i pošalji račun...
Rain Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ne radim ja za lakiranje nosim felge Kruni koji uredjuje felge hrpetini ljudi i jos nisam cuo da netko nije bio nezadovoljan(meni je uredio do sada 2 kompleta, a sada ce pocet raditi i na trecem kompletu) sto se pjeskarenja tice, moram provjeriti da li on to isto radi, ako ne radi dobio sam preporuku za blazevica u luckom
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now