Touche Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Ima li netko u ZG ili okolici da se bavi "obnavljanjem" spuzve u sicevima (trebalo bi pojacati bocne dijelove koji su se istrosili od godina ulazenja/izlazenja)? Tapecira li netko nanovo siceve ili svi stavljaju preko originalnih navlaka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vjeko Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 vjerujem da svaki iole ozbiljniji tapetar ti to moze napravit... zaboravih kako se zove ona tapetarska radiona kod ljubljanske, do sad sve kaj sam vidio su odlicno napravili i nisu bili pretjeranih cijena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 Ajd javi ako saznas o kome se tocno radi i gdje su. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dux Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 ivan matus varazdinska 28 sesvete 01/2001956 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veki Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 kod ljubljanske je vitrum ..meni su to kao popravili spužvom prije 2-3 godine.. 200 kuna mislim , bilo je ok 2 mjeseca..poslije sve po starom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 18, 2009 Author Share Posted March 18, 2009 ivan matusvarazdinska 28 sesvete 01/2001956 Obnavljanje, tapeciranje ili oboje? Ima jos netko iskustva s njim? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dux Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 sve radi lik. malo mi se cini spor al u kvalitetu nemoras sumnjat...gledo sam kak nadomjesta komade spuzve, sve to ljepi tak da bi trebalo izdzat... meni je radio sic, ko nov je..cak ima i orginal uzorke tkanina...ma mrak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaczg Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 tocno, lik je malo spor, meni je radio sjedala za brodic i popravljao sjedalo na autu, posao i cjena izvrsna! svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Sto znaci spor? Treba mu 5-6 sati ili 2-3 dana? Ja bih isto trebao, ali ne mislim ostavljati auto duze od dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 meni je matus isto radio neke popravke, i tapiciranje, odlcno napravio, a bas i nebi rekao da je spor, bilo drugi dan gotovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dcrnic Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Sto znaci spor? Treba mu 5-6 sati ili 2-3 dana?Ja bih isto trebao, ali ne mislim ostavljati auto duze od dana. Mislim da nećeš naći nigdje u hrvatskoj da će ti netko to napraviti u roku 8h... Nabavi negdje jedan sic (posudi) montiraj u auto... ovo odnesi kod tipa neka ti napravi i bok... u jednom danu ti nitko neće htjeti napraviti i onaj tko ti to napravi napravit će ti tako da ćeš za mjesec dana opet doći kod njega da ti popravlja... :thumbsup: I ja sam kod njega tapicirao bivši auto i frajer je hebeno napravio... kao i nekim mojim poznanicima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 Uvjerili ste me, ici cu kod njega Da se pozovem na nekog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 http://www.matus-design.hr/popravak.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted March 19, 2009 Author Share Posted March 19, 2009 http://www.matus-design.hr/popravak.html :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tommy Posted March 19, 2009 Share Posted March 19, 2009 Ako saljes upit mailom.. nemoj ocekivati odgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now