Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima li netko u ZG ili okolici da se bavi "obnavljanjem" spuzve u sicevima (trebalo bi pojacati bocne dijelove koji su se istrosili od godina ulazenja/izlazenja)? Tapecira li netko nanovo siceve ili svi stavljaju preko originalnih navlaka?

Posted

vjerujem da svaki iole ozbiljniji tapetar ti to moze napravit...

zaboravih kako se zove ona tapetarska radiona kod ljubljanske, do sad sve kaj sam vidio su odlicno napravili i nisu bili pretjeranih cijena.

Posted

kod ljubljanske je vitrum ..meni su to kao popravili spužvom prije 2-3 godine.. 200 kuna mislim , bilo je ok 2 mjeseca..poslije sve po starom

Posted

sve radi lik. malo mi se cini spor al u kvalitetu nemoras sumnjat...gledo sam kak nadomjesta komade spuzve, sve to ljepi tak da bi trebalo izdzat...

meni je radio sic, ko nov je..cak ima i orginal uzorke tkanina...ma mrak!

Posted

meni je matus isto radio neke popravke, i tapiciranje, odlcno napravio, a bas i nebi rekao da je spor, bilo drugi dan gotovo

Posted
Sto znaci spor? Treba mu 5-6 sati ili 2-3 dana?

Ja bih isto trebao, ali ne mislim ostavljati auto duze od dana.

Mislim da nećeš naći nigdje u hrvatskoj da će ti netko to napraviti u roku 8h... :D

Nabavi negdje jedan sic (posudi) montiraj u auto... ovo odnesi kod tipa neka ti napravi i bok... u jednom danu ti nitko neće htjeti napraviti i onaj tko ti to napravi napravit će ti tako da ćeš za mjesec dana opet doći kod njega da ti popravlja... :thumbsup:

I ja sam kod njega tapicirao bivši auto i frajer je hebeno napravio... kao i nekim mojim poznanicima...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...