Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ima netko neku vezu na tehnickom? Zaljepili mi danas komunalci papiric na auto tako da je krajnje vrijeme da odem na tehnicki i regam ga.

Pa neznam gdje u Zagrebu da odem na tehnicki, a auto nije bas u bajnom stanju, tako da nevjerujem da bi proso ovako. U subotu bi trebao ici.

Posted

Trenutno ima dost toga. Prvo ekotest neznam dal ce proci. Motor nije u bajnom stanju a hocu prvo regat auto pa zamjenit motor. Motor radi, pali iz prve, al lupka nesto u njemu, zvuci kao podizaci ili nesto tako, stisa se kad se zagrije, al nepredstavlja neki problem. Problem nastupa ako se ide stiskat, onda dobije fuel cut na oko 4000 rpm i pocne trokirati.

Dalje gume i felge nisu ko u knjizici i gume nisu bajne. U knjizici 195/60/15, na autu napred 205/50/16,nazad 225/50/16. Jedan amortizer je propiskio, al imam drugi ispravan tako da bi to stigo zamjenit. Mogle bi se cak nabavit serijske gume i felge, opet ne sa bajnim gumama.

Mislio sam na tehnicki ici barem da dignem probne ako vec neregistriram auto odmah, samo da me komunalci nezezaju, jer sam planirao regat auto kroz 4. mjesec, kao i stavit drugi motor i ostalo.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...