DarioB Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Imam foliju na autu, skinuo bih je. Mogu to sam? Grijat industrijskim fenom i polako skidat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmajna Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Bolje ga stavi negdje na toplo pa onda skidaj bez fena. Gdje ti ostane ljepila slobodno stavi nitro razrjedjivac na krpu i lagano obrises. Nece biti nista laku. Redovito to radimo taksijimaPoslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejanR Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Nitro ni slučajno. Kupi antisilikonsko čistilo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 28 minutes ago, gmajna said: Bolje ga stavi negdje na toplo pa onda skidaj bez fena. Gdje ti ostane ljepila slobodno stavi nitro razrjedjivac na krpu i lagano obrises. Nece biti nista laku. Redovito to radimo taksijima Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk Zakaj da ne skida s fenom? Zar nije s fenom brže i bolje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 41 minutes ago, tigar_87 said: Zakaj da ne skida s fenom? Zar nije s fenom brže i bolje? A lak ispod folije? Mislis da ne trpi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Just now, Pekx said: A lak ispod folije? Mislis da ne trpi? Ja znam da sam skidao s fenom hrpu naljepnica i folija. Ne znam da li lak trpi jer sam radio ono što su mi rekli oni koji to rade godinama. Valjda onda znaju što rade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Ok, kad ti moram tak napisat da me skuzis, manje pogubno za boju i lak ispod je kad je auto vec zgrijan malo dogrijat sa fenom, nego ga kurit cijelog fenom. To mos taksijima koje tako i tako boli dupe za lak. Ditejleri na aparatima. Inace skidanje folije je dosta tezak i detaljan posao, nije bez razloga tako. @DarioB ako ti se nece dati i radje bi platio nekome, javi se @zizz u zatamni.me folije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Ja se nebi s tim zajebavao, jedan element kojeg sjebeš slučajno i eto problema. To kad se hoće skinuti kak spada treba kao i kod postavljanja skidati lampe, lajsne itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
tigar_87 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 12 minutes ago, Pekx said: Ok, kad ti moram tak napisat da me skuzis, manje pogubno za boju i lak ispod je kad je auto vec zgrijan malo dogrijat sa fenom, nego ga kurit cijelog fenom. To mos taksijima koje tako i tako boli dupe za lak. Ditejleri na aparatima. Inace skidanje folije je dosta tezak i detaljan posao, nije bez razloga tako. @DarioB ako ti se nece dati i radje bi platio nekome, javi se @zizz u zatamni.me folije. Skužio sam ja tebe kaj si ti rekao, samo ti kažem kako sam ja radio. Nisam obracao pažnju na lak, nego sam slušao iskusnije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekx Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 49 minutes ago, tigar_87 said: Skužio sam ja tebe kaj si ti rekao, samo ti kažem kako sam ja radio. Nisam obracao pažnju na lak, nego sam slušao iskusnije Ne znam koga si slusao, al ti instalateri folija su redom fuseri (cast iznimkama), pa koliko ih zareze lak skalpelom kod postavljanja folije, ne skidaju branike nego sve na autu, kvakve u pola slucajeva ni ne pogledaju, mislis da je takve briga za lak ispod? Njegov posao je da stavi/skine foliju, a kakav ce auto kasnije biti, koga briga. Naravno da se mora koristiti fen, ali kad na metalik srebrnom autu kasnije imas hot spots koje ja osobno ne znam kako ekipa izvlaci, mislim da bi prodao auto odmah da to ne gledam. Zato velim, takav posao bi dao @zizz ili @polirko jer su decki ujedno i detaileri pa razmisle malo o svemu prije nego krenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 16, 2019 Share Posted December 16, 2019 Mene par puta uhvatilo da bi obukao auto i onda se sjetim da nikada nebi kupio auto u foliji pa se ohladim. Ok G5 gti bi ali iskipati 70-80 soma za Range npr koji je bio kod Zizza jednom... Da nisam vidio da netko savršeni novi prekrasni sivi Range oblači u foliju mislio bi ko zna kaj je ispod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now