Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

N20 je po meni najisplativiji :D 

Sve ovisi koliki ti je budget i što očekuješ... ima kompressor kitova od kleemanna al to je fkt skupo... sjecam se da je davno bio na oglasu u srbiji w208 320 sa lorinser kompressor kitom... još je u opisu pisalo skinut remen radi manje potrošnje ?

nešto se pričalo da se može dobiti nešto sa stavljanjem mafa i klapne od m113 v8 motora isto tako i šprice od 500/43/55 motora i naravno ispušni sustav...i da to sve šljaka ne znam dal se isplati zajebavat radi 10-15ks što bi mogao dobiti :) 

m112 je inače jako dobar motor i dobra baza za tuning samo jbg treba para...

Edited by Tin
Posted
1 hour ago, Pikica10 said:

Pozz, 

Sto napraviti na konkretnom motoru da malo prodise, motor je u c209 ili ti clk, 

Filter zraka i auspuh da grmi pa češ mislit da si brži

nije to baš neki auto za jurnjavu

ako treba ponekad potegnuti onda shoot 200ks nitra

Posted
44 minutes ago, Tin said:

N20 je po meni najisplativiji :D 

Sve ovisi koliki ti je budget i što očekuješ... ima kompressor kitova od kleemanna al to je fkt skupo... sjecam se da je davno bio na oglasu u srbiji w208 320 sa lorinser kompressor kitom... još je u opisu pisalo skinut remen radi manje potrošnje ?

nešto se pričalo da se može dobiti nešto sa stavljanjem mafa i klapne od m113 v8 motora isto tako i šprice od 500/43/55 motora i naravno ispušni sustav...i da to sve šljaka ne znam dal se isplati zajebavat radi 10-15ks što bi mogao dobiti :) 

m112 je inače jako dobar motor i dobra baza za tuning samo jbg treba para...

Vidio sam da to stavljaju, grane, injektore, maf, klapna, i drugi poklopac sa filterima, i mama nekih kao 260 ks su dobili sto ne vjerujem, i ako mislim da je to aspuh sa granama najveća restrikcija

Posted

Ako je usko može i Sony?

28 minutes ago, Pikica10 said:

Vidio sam da to stavljaju, grane, injektore, maf, klapna, i drugi poklopac sa filterima, i mama nekih kao 260 ks su dobili sto ne vjerujem, i ako mislim da je to aspuh sa granama najveća restrikcija

Bacanje para

• Like 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...