Vex Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 prije 3 godine sam bio na valjcima sa autom tada starim 17 godina 270 000km, serijala, graf je bio savršen, snaga 3 ks viša od tvorničke zato kaj si ga ti posebno još razradio :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 24, 2009 Share Posted March 24, 2009 A kod mene s godinama sve više i više konja. I kod mene... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mattas Posted March 25, 2009 Author Share Posted March 25, 2009 prije 3 godine sam bio na valjcima sa autom tada starim 17 godina 270 000km, serijala, graf je bio savršen, snaga 3 ks viša od tvorničke bio ja sa svojim... serijski motor 94. godina bez katalizatora pokazao 153ks i 210 nm Ovo me najviše zanimalo jer ako gubi snagu, gubi je u postocima ili se to traži po stranicama na internetu, stvarno me zanima ako je kompresija u redu da li svejedno je motor "izmučen" a da se to ne osjeti u radu motora??? A kod mene s godinama sve više i više konja. :rofl::rofl::rofl::rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alfaludak Posted March 25, 2009 Share Posted March 25, 2009 moja alfa je u 400 000 km izgubila 8 konja sad cemo vidjeti jel se stvar popravila nakon generalke..... cekam dyno day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now