kix Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Molio bi preporuku za usisavač koji može odraditi kemijsko ( počistiti doma tepihe, tapecirane površine, auto...) Tražim nešto za cca 1.500 kn, isključivo za osobne potrebe. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Imas na mall.hr ekstraktor kaercher za nekih 1300kn Nemam iskustva s time, ali vjerujem da je ok za osobnu upotrebu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted November 13, 2020 Author Share Posted November 13, 2020 Misliš na https://www.mall.hr/ostalo-za-ciscenje/karcher-mokro-usisavac-za-pranje-se-4001?gclid=EAIaIQobChMIgNLT7_P-7AIVE7ayCh0i9AlZEAAYASAAEgJDxfD_BwE ? I meni se čini ok ponuda :) Trebalo bi još samo dodatno uzeti mlaznicu za pranje tapeciranih površina. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 On 11/13/2020 at 7:37 AM, kix said: Misliš na https://www.mall.hr/ostalo-za-ciscenje/karcher-mokro-usisavac-za-pranje-se-4001?gclid=EAIaIQobChMIgNLT7_P-7AIVE7ayCh0i9AlZEAAYASAAEgJDxfD_BwE ? I meni se čini ok ponuda ? Trebalo bi još samo dodatno uzeti mlaznicu za pranje tapeciranih površina. Ja upravo krenuo rucno prat kauc, shvatio da nema nis bez takvog saugera i narucio ga... Ako te zanima, javim dojmove do kraja tjedna ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Ja upravo krenuo rucno prat kauc, shvatio da nema nis bez takvog saugera i narucio ga... Ako te zanima, javim dojmove do kraja tjedna Nista ne bus napravio bez šamponiranja, a glavu za bušilicu imas u Forea-i. I onda sa bilo kojim usisavačem za mokro izvučeš van, jasno ako imas nastavak za to (cca 100kn kosta) Btw posudim ti tu četku ak ne mislis kupovat a mozes i po usisavač doći :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Top00 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Ja koristim full mekanu rucnu cetku za ciscenje koze, naspricam i lagano utrljam...puno struganja moze ionako samo stetu napraviti, kemija i voda cine posao ionako. Za samo ciscenje je i ok i obicni usisavac, ali za isprati tkaninu od kemije nakon je zakon ovo sa mlaznicom i ekstraktorom...ne treba mi, ali svrbi i mene sada narucit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koren Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 hour ago, Xman said: Nista ne bus napravio bez šamponiranja, a glavu za bušilicu imas u Forea-i. I onda sa bilo kojim usisavačem za mokro izvučeš van, jasno ako imas nastavak za to (cca 100kn kosta) Btw posudim ti tu četku ak ne mislis kupovat a mozes i po usisavač doći :) Natopio sam APCom sve, iscetkao zivotinjski i povukao van saugerom (imam i ovaj za mokro, nis me ne pitaj, moras skupit sve ?) Jedino mi je parni cistac danas krepao, tak da i to moram uzet. Nego, jako me bode ovih 0.5 C na klimi, ja se ne bi tak mogao vozit ? @Top00 ma mislim da nemre bit lose, sigurno je bolje nego nista. Uglavnom sam jako zadovoljan s Karcherovim proizvodima, izuzev parnog cistaca koji je danas vrisnuo nakon 2 god i mozda 100 radnih sati Link to comment Share on other sites More sharing options...
kix Posted November 19, 2020 Author Share Posted November 19, 2020 Uzeo sam Karcher 4001, lopaticu za čišćenje auta (tapeciranih površin, četku od sonaxa i od Meguiarsa - all purpose cleaner. To bi sve trebalo doći danas sutra, pa ću isprobat. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Evo malo dizanje ove teme - što je i dalje najbolji omjer cijene i kvalitete u nekoj kategoriji do 2000 kn? Cisto kucna upotreba uz pranje auta... eto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now