detroit Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ugradujem plin u kampera 2.0 55kw na flanđu ujedno iz istog spremnika ce se snabdijevat friđ, bojler, stednjajjk i sad glasno razmisljam kako ce se plin ponasat po zimi kod potrosaca s obzirom da je tank vani na minusu Ima tko iskustva ili ideju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swendija Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Fakat davno sam imao kratko vrijeme Vectru s plinom na flanđu, problema sam imao tek na minus 14. Auto se prebacivao na benzin. A doma smo imali plinsku bocu vani jedne zime dok smo imali radove. Ne sjećam se iskreno više kakva je bila zima (ima sigurno 20god), ali nismo imali problema s plinom na štednjaku. Doduše, i bocu smo vani pokrili s dekama i sl... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Batina Posted November 23, 2020 Share Posted November 23, 2020 Ako sve odvrneš mogla bi ti se boca mrznut na ventilu zbog prevelikog protoka motor+štednjak+bojler. Sumnjam da ces moc atestirat da ti se autoplinom napaja ostatak sistema ili obrnuto, ja sa autoplinom nisam imao problema na debelim minusima bit flanđa nit direkcija, zimi je znala boca bit ledena izvana ali sve radilo oke.. Plinski top za grijanje radione mi je smrznuo regulator prije par godina, malo nezgodna situacija jer je krenulo vise plina no Inace ali se top odmah sam ugasio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now