riceburner Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Trebao bih neovlašteni pouzdani servis za Škodu, ZG zona javnog prevoza, Tomo/SMA mi je totalno van ruke od kad se preselio i zadnja mi je opcija, ako ne nađem nekaj bliže i jednostavnije. Trebam promeniti stražnje pakne na dobošima i ulje u getribi, Fabia benzinac. Zahvaljujem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 Ira - Autoservis Turek... zg Zapruđe Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted February 9, 2021 Author Share Posted February 9, 2021 43 minutes ago, Hrdzo said: Ira - Autoservis Turek... zg Zapruđe kaj nije Irena samo za kosooke specijalizirana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrdzo Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 1 hour ago, riceburner said: kaj nije Irena samo za kosooke specijalizirana? Ma radi ona sve... neznam kolko smijem lajat.. ali evo kradem joj slike sa web-a... automehanicar.hr a neki ovo dečka slikanog s leđa znaju... čak mu se i nick rimuje sa škodom ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mAx Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 2 hours ago, riceburner said: Trebao bih neovlašteni pouzdani servis za Škodu, ZG zona javnog prevoza, Tomo/SMA mi je totalno van ruke od kad se preselio i zadnja mi je opcija, ako ne nađem nekaj bliže i jednostavnije. Trebam promeniti stražnje pakne na dobošima i ulje u getribi, Fabia benzinac. Zahvaljujem... Autoservis Vidović, Matuni 20 Bivši ovlašteni za Škodu i VW Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xman Posted February 9, 2021 Share Posted February 9, 2021 kaj nije Irena samo za kosooke specijalizirana?Rade tam sve, ja sam Caddya furao na zamjenu diskova, ulje i takve stvari. Nes mudrosti. Radio i mali servis na Golfu i dopunjavao klimu kod njih. Ulje filtere i takve stvari radim u Guma centar u Gajnicama, naprijed je vulkanizacija, iza servis, jako korektni i brzi, kak se dogovoris, tak naprave.http://www.guma-centar.hr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivekk Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 Jel ove gore preporuke još uvijek vrijede i ima li neko novo iskustvo/preporuka? ? Trebao bi odradit redoviti servis, ali i malo detaljnije pregledat auto... Ima par stvari s elektrikom, pa mi je bitno da se mehaničar ne stidi debagirat VCDS greške koje ne utječu na samu vožnju, te možda updateat software na nekim modulima ako postoji update. Octavia 3 RS 2.0 TSI Tenks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 10, 2021 Share Posted December 10, 2021 SMA ? a na 3. gen skodama, nema updatea osim ovlastenog, sve je sad online oko toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivekk Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 On 12/10/2021 at 7:00 PM, Dario said: SMA ? a na 3. gen skodama, nema updatea osim ovlastenog, sve je sad online oko toga Guglam i pretražujem forum ali ne nalazim na što se odnosi "SMA" ? Odradim onda servis pa ako bude potrebe ić u ovlašteni radi nekog updatea lako odem samo to sredit... Bitno mi je samo da se netko ima volje malo više pozabavit elektronikom a ne odmah reć "treba promijenit kameru" ili bio što a zapravo je možda problem u konektoru ili kabelu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BM0021 Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 https://tas.hr/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 13, 2021 Share Posted December 13, 2021 (edited) 5 hours ago, ivekk said: Guglam i pretražujem forum ali ne nalazim na što se odnosi "SMA" ? Odradim onda servis pa ako bude potrebe ić u ovlašteni radi nekog updatea lako odem samo to sredit... Bitno mi je samo da se netko ima volje malo više pozabavit elektronikom a ne odmah reć "treba promijenit kameru" ili bio što a zapravo je možda problem u konektoru ili kabelu... @SMA je clan foruma i ima svoj servis ? TAS auto i tople preporuke. odlicno radi i pedantan je. jedina osoba nakon sto mi je napravio špur da volan stoji ravno, a ne milimetar simo tamo Edited December 13, 2021 by Dario 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now