Jump to content

Razvalija san getribu na Škodi,spašavajte!

Recommended Posts

Uglavnom,sinoć san ubija getribu i sad moram hitno naći riješenje neko!

Radi se o RS 1.8 turbo 180ks,5 brzina,jako je duga getriba!

E sad dobija san par savjeta da stavim 6 brzina jer je jaća i da neću više imati problema,ali to je navodno jako rijetka getriba,a meni triba još i poluosovine,nosač getribe zamašnjak i kvačilo!

Jel neko zna ima li di to za nabaviti?koliko znam seat je imao takvu i jena mala serija golfa!

Ako ne nađem ništa može i 5 brzina,samo da je duga kao moja,neznam jel takva na ostalim 180ks audi-ww jer je meni auto iša skoro 270km

Svaki savjet,ponuda dobrodošli!

leon 1.8T 180ks ima tu getribu, al kolko se sjecam njemu je promjer lamele 240mm a ostalima 220 ili tak nest (neznam kolki ti je tu problem sto se tice pripasivanja)... moj leon je imao 150k km i nikakvih problema sa getribom, i puno je ljepse za vozit sa 6 brzina, pogotovo na autoputu, i puno bolje mos startat sa njom...

leon 1.8T 180ks ima tu getribu, al kolko se sjecam njemu je promjer lamele 240mm a ostalima 220 ili tak nest (neznam kolki ti je tu problem sto se tice pripasivanja)... moj leon je imao 150k km i nikakvih problema sa getribom, i puno je ljepse za vozit sa 6 brzina, pogotovo na autoputu, i puno bolje mos startat sa njom...

Pa kažem da triba prominiti zamašnjak i kvaćilo,znaći trebalo bi sve biti s leona!

ja ti imam sa corrada 1.8 g-60 ako to uopce moze pasati

paše mu ta getriba ako je i serijski imao 5brzina. još ako imaš američki model onda je to najduža g60 getriba i mogao bi biti zadovoljan s njom

Diesel getribe ti imaju PUUUUUNOOOO duže brzine od benzinca jer moraju postići neku brzinu na 4000rpm... Tvoj motor se vrti preko 6000rpm tako da bi ti getriba od diesela mogla biti i preduga...

onda TDI 110ks :D

getrib nikad nije preduga ako želiš veliki Vmax.....

isto ko i kod cura.......ne bune se ako je predug :haha

znači ipak je istina da ta getriba može napuniti 270km/h,mislija sam da me prijašnji vlasnik te tvoje škode laže kad je govorija da niz kaštelansku digne 270,ako hočeš mogu ti na seat forumu pitat lika koji dila dijelove, za getribu

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...