alfa_vd Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Uglavnom,sinoć san ubija getribu i sad moram hitno naći riješenje neko! Radi se o RS 1.8 turbo 180ks,5 brzina,jako je duga getriba! E sad dobija san par savjeta da stavim 6 brzina jer je jaća i da neću više imati problema,ali to je navodno jako rijetka getriba,a meni triba još i poluosovine,nosač getribe zamašnjak i kvačilo! Jel neko zna ima li di to za nabaviti?koliko znam seat je imao takvu i jena mala serija golfa! Ako ne nađem ništa može i 5 brzina,samo da je duga kao moja,neznam jel takva na ostalim 180ks audi-ww jer je meni auto iša skoro 270km Svaki savjet,ponuda dobrodošli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stipe385 Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 091 604 3389 kolega sa škoda foruma ima jednu octaviu RS za djelove ima dijelove i za seata tako da bi vjerovatno mogao nabaviti i ovu 6 brzina getribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 leon 1.8T 180ks ima tu getribu, al kolko se sjecam njemu je promjer lamele 240mm a ostalima 220 ili tak nest (neznam kolki ti je tu problem sto se tice pripasivanja)... moj leon je imao 150k km i nikakvih problema sa getribom, i puno je ljepse za vozit sa 6 brzina, pogotovo na autoputu, i puno bolje mos startat sa njom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted March 26, 2009 Author Share Posted March 26, 2009 leon 1.8T 180ks ima tu getribu, al kolko se sjecam njemu je promjer lamele 240mm a ostalima 220 ili tak nest (neznam kolki ti je tu problem sto se tice pripasivanja)... moj leon je imao 150k km i nikakvih problema sa getribom, i puno je ljepse za vozit sa 6 brzina, pogotovo na autoputu, i puno bolje mos startat sa njom... Pa kažem da triba prominiti zamašnjak i kvaćilo,znaći trebalo bi sve biti s leona! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 jebiga nisam ja mehanicar :lol: uglavnom, ako mozes, nabavi 6 brzina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 stavi getribu od 1.9tdi 130ks ili 150ks pitaj Rally_VR6 iliti Peru za tu kemiju:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rockatansky Posted March 26, 2009 Share Posted March 26, 2009 Pa zar dieseli nemaju drugačiji završni omjer od benzinaca? Zbog manjih okretaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 A s tom getribom ce se isto usrecit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 ja ti imam sa corrada 1.8 g-60 ako to uopce moze pasati Link to comment Share on other sites More sharing options...
lavic_st Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 ja ti imam sa corrada 1.8 g-60 ako to uopce moze pasati pobogu,mogu mu ja nabavit od duje dizel tas model pa nek ide na grobnik s njom :lol::lol::lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlaX Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 ja ti imam sa corrada 1.8 g-60 ako to uopce moze pasati paše mu ta getriba ako je i serijski imao 5brzina. još ako imaš američki model onda je to najduža g60 getriba i mogao bi biti zadovoljan s njom Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogo Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 pa jel mu od dizela ne bi bila jos duza? koliko sam na brzaka pregledao strane forume, stave taj mjenjac da im auto ide brze? ili sam ja nesto pobrkao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario SB Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 prijatelj je stavia getribu od tdia na 1.8turbo od s3 audia i to cipanog na 270ks i vozi divljacki i nikad nista getribi,ali zato izlazi sa 3brzinom na 400metara.mjenjac je dug pun k. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 Jel neko zna omjere diferencijala od diesla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr_G Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Diesel getribe ti imaju PUUUUUNOOOO duže brzine od benzinca jer moraju postići neku brzinu na 4000rpm... Tvoj motor se vrti preko 6000rpm tako da bi ti getriba od diesela mogla biti i preduga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red Devil Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 Diesel getribe ti imaju PUUUUUNOOOO duže brzine od benzinca jer moraju postići neku brzinu na 4000rpm... Tvoj motor se vrti preko 6000rpm tako da bi ti getriba od diesela mogla biti i preduga... onda TDI 110ks getrib nikad nije preduga ako želiš veliki Vmax..... isto ko i kod cura.......ne bune se ako je predug :haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrlakis Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 znači ipak je istina da ta getriba može napuniti 270km/h,mislija sam da me prijašnji vlasnik te tvoje škode laže kad je govorija da niz kaštelansku digne 270,ako hočeš mogu ti na seat forumu pitat lika koji dila dijelove, za getribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Noci_jr Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 onda TDI 110ks getrib nikad nije preduga ako želiš veliki Vmax..... isto ko i kod cura.......ne bune se ako je predug :haha tebi očito nije predug :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 mrlakis: pitao sam ga, ima od Rs-ice al mu je rezerviran mjenjac zajedno sa motorom. rekao je jevit mi ako se ne proda Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted March 27, 2009 Author Share Posted March 27, 2009 mrlakis: pitao sam ga, ima od Rs-ice al mu je rezerviran mjenjac zajedno sa motorom. rekao je jevit mi ako se ne proda Znam zvao sam ga,zovniti ću ga večeras,hvala! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Ibiza Cupra 1.8T ima slicnu, vrlo dugu getribu na 5 brzina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Naša u zg istu ko moju,idem po nju sad u zg:cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 Ibiza Cupra 1.8T ima slicnu, vrlo dugu getribu na 5 brzina. Mitja,javi se kad dođeš u šibenik raditi CRX-a,ja sam ti 10km od njega,pa da popijemo nešto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFog Posted March 29, 2009 Share Posted March 29, 2009 a sta si tocno polomio na ovoj? ako mislis nju uopce popravljat, imam ti covjeka koji bi ti to mogao odradit Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa_vd Posted March 29, 2009 Author Share Posted March 29, 2009 a sta si tocno polomio na ovoj? ako mislis nju uopce popravljat, imam ti covjeka koji bi ti to mogao odradit Neznam,nisam je raskopa,mislim diferencijal,rastaviti ću uje i složiti da imam za rezervu:naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now