Bela Posted May 28, 2021 Author Share Posted May 28, 2021 Kad sam ga kupovao - ispis s tehničkog štima, provjera tereta na MUP-u je bila uspješna, u osiguranju povijest šteta nema zapisa/evidencije, servisiran od 1 dana u KMS, nije bio ni regan svake godine, a ni servisiran svake godine, serviser kaže da je vlasnika upozorio prije na taj problem ali isti nije htio to radit jer jako malo se vozi i valjda se neće ništa desiti, i nije se desilo još ništa ...jedino ako je prije svake rege skidao km a to neznam .... jel ima ili nema te km, ja ču napraviti sve što treba da sam dalje miran i bok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 ma moze imati te km. zamor materijala je isto moguc. ali da je malo cudno da na tako maloj km ode fazni to jest. ja sam svog bivseg mjenjao na 55 tisuca i jos je bio lanac ok. ali buduci da sam isao na put tada nisam htio riskirati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted May 28, 2021 Author Share Posted May 28, 2021 Ali ja i dalje neznam jel riječ o faznom lancu ili tom nekom sklopu koji je vezan uz anlaser i da postoji mogućnost kad se vergla da nešto probije kroz dekl van ... jbga Link to comment Share on other sites More sharing options...
c2h5oh Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 jebaj ga sta nisi pital ? mislim nije bas mala lova za servis pa ono ja bi pital. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 2 hours ago, plastikman said: Onda taj motor nema te kilometre Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk zasto? pa i lanac u autu bi trebao bi dozivotno pa primjer bmwa puca na 50-150 tkm vw se rastegne od 120-200 tkm nema pravila 2 identicna motora nece nikad imat identicnu povjest servisiranja a mogu imat iste km Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Imao sam taj motorTo je nepoderivo i čudno mi je da se to desilo na tako maloj kilometražiIstina što zboriš ali čudno mi je da je tako unatoč tome da ga je neko vozio kao vragaPoslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted May 28, 2021 Share Posted May 28, 2021 Mislim da je u pitanju kontrabalansna osovina i njezina distribucija, a to hoće se sjebat... Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted May 29, 2021 Author Share Posted May 29, 2021 Budem baš pital na kaj se to odnosi, ali mislim da nije spominjao nikakav fazni lanac već taj neki sklop koji je vezan uz anlaser i sklop pokretanja motora, s desne strane ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exfreerider Posted May 29, 2021 Share Posted May 29, 2021 Sad je kasno ali za u buduce nije lose odvesti motor na pregled prije kupnje pa se na osnovu ovakvih potrebnih zahvata jos solidno spusti cijena ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted May 29, 2021 Author Share Posted May 29, 2021 A u pravilu bi trebalo tako napraviti sa svime rabljenime kaj se kupuje, no stvar je da tih ZRX-a nema i jednostavno nemaš tu kaj previše gruntati, ako želiš takav motor moraš biti spreman dodatno i uložit u njega pa da si miran, ja sam s time računao, još gume treba stavit nove, rega je u 8 mj ... i tako, skupilo se bude .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bela Posted September 27, 2021 Author Share Posted September 27, 2021 Ops sorry nisam bio napisao na kraju kaj se radilo, sad baš gledam račun, kaže ovako: brtva 312 kn brtva 96 kn oring 236,16 kn kit lanac-lančanik - balanser 1.078,40 kn španer komplet kit 956,00 kn brtvilo 52,80 brtvilo 3,20 kn oring 291,20 kn oring 4,80 kn oring 36,80 kn podloška 14,40 kn filter 48,00 kn svječice 304,00 kn disk ploča 439,20 kn pakung top valve 33,60 kn oring 20,80 kn motul 5100 266,00 kn 5.241,70 kn sa pdv.om Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikman Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Po ovoj računici moj dukac nije puno skuplji za održavanje.Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now