Jump to content

Gdje servisirati Kawasaki ?

Bela

Recommended Posts

Kad sam ga kupovao - ispis s tehničkog štima, provjera tereta na MUP-u je bila uspješna, u osiguranju povijest šteta nema zapisa/evidencije, servisiran od 1 dana u KMS, nije bio ni regan svake godine, a ni servisiran svake godine, serviser kaže da je vlasnika upozorio prije na taj problem ali isti nije htio to radit jer jako malo se vozi i valjda se neće ništa desiti, i nije se desilo još ništa ...jedino ako je prije svake rege skidao km a to neznam ....  jel ima ili nema te km, ja ču napraviti sve što treba da sam dalje miran i bok. 

ma moze imati te km. zamor materijala je isto moguc.

ali da je malo cudno da na tako maloj km ode fazni to jest.

ja sam svog bivseg mjenjao na 55 tisuca i jos je bio lanac ok. ali buduci da sam isao na put tada nisam htio riskirati.

2 hours ago, plastikman said:

Onda taj motor nema te kilometre

Poslano sa mog M2007J3SG koristeći Tapatalk

zasto?

pa i lanac u autu bi trebao bi dozivotno 

pa primjer bmwa puca na 50-150 tkm 

vw se rastegne od 120-200 tkm

nema pravila

2 identicna motora nece nikad imat identicnu povjest servisiranja a mogu imat iste km 

Budem baš pital na kaj se to odnosi, ali mislim da nije spominjao nikakav fazni lanac već taj neki sklop koji je vezan uz anlaser i sklop pokretanja motora, s desne strane ...  

A u pravilu bi trebalo tako napraviti sa svime rabljenime kaj se kupuje, no stvar je da tih ZRX-a nema i jednostavno nemaš tu kaj previše gruntati, ako želiš takav motor moraš biti spreman dodatno i uložit u njega pa da si miran, ja sam s time računao, još gume treba stavit nove, rega je u 8 mj ... i tako, skupilo se bude .... 

• 3 months later...

Ops sorry nisam bio napisao na kraju kaj se radilo, sad baš gledam račun, kaže ovako:

brtva 312 kn

brtva 96 kn 

oring 236,16 kn 

kit lanac-lančanik - balanser 1.078,40 kn

španer komplet kit  956,00 kn 

brtvilo 52,80

brtvilo 3,20 kn 

oring 291,20 kn 

oring 4,80 kn 

oring 36,80 kn 

podloška 14,40 kn 

filter 48,00 kn 

svječice 304,00 kn 

disk ploča 439,20 kn 

pakung top valve 33,60 kn 

oring 20,80 kn 

motul 5100  266,00 kn 

5.241,70 kn sa pdv.om 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...