riceburner Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Imam auto koji ima comfort modul 5J0959433, znaci ima centralno, ali samo na ključ. Tražim preporuku servisa/majstora za ugradnju daljinskog na ZG području. Zahvaljujem
Bushido Posted May 10, 2021 Posted May 10, 2021 Čekaj, jos to nisi rijesio? Jel to F2 u pitanju ? Samo modul mjenjas... nemoj da ti prčkaju po bravama bzvz sa tim kineskim pizdarijama...
riceburner Posted May 10, 2021 Author Posted May 10, 2021 18 minutes ago, Bushido said: Čekaj, jos to nisi rijesio? Jel to F2 u pitanju ? Samo modul mjenjas... nemoj da ti prčkaju po bravama bzvz sa tim kineskim pizdarijama... Nisam da ? nisam ju neko vreme vozio, sad opet vozim pa mi opet ide na zivce to na kljuc ? 433A modula s kljucevima nisam uspio nigdje za manje od 1000kn naci, pratim redovito i ebay, cim se pojavi neki modul da ima barem jedan kljuc je 100+ eur i plane... cca 400kn traze za VCDS kodiranje, pa jos donji dio i rezanje kljuceva.... dodem za cas na 200+ eur koliko sam uspio izguglat, na ovaj 433 modul nema neke puno kemije, jedna zica se kao dodatno usteka iz dodatnog daljinskog modula, vec sam lagano na granici da to i sam napravim ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now