riceburner Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Imam auto koji ima comfort modul 5J0959433, znaci ima centralno, ali samo na ključ. Tražim preporuku servisa/majstora za ugradnju daljinskog na ZG području. Zahvaljujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushido Posted May 10, 2021 Share Posted May 10, 2021 Čekaj, jos to nisi rijesio? Jel to F2 u pitanju ? Samo modul mjenjas... nemoj da ti prčkaju po bravama bzvz sa tim kineskim pizdarijama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
riceburner Posted May 10, 2021 Author Share Posted May 10, 2021 18 minutes ago, Bushido said: Čekaj, jos to nisi rijesio? Jel to F2 u pitanju ? Samo modul mjenjas... nemoj da ti prčkaju po bravama bzvz sa tim kineskim pizdarijama... Nisam da ? nisam ju neko vreme vozio, sad opet vozim pa mi opet ide na zivce to na kljuc ? 433A modula s kljucevima nisam uspio nigdje za manje od 1000kn naci, pratim redovito i ebay, cim se pojavi neki modul da ima barem jedan kljuc je 100+ eur i plane... cca 400kn traze za VCDS kodiranje, pa jos donji dio i rezanje kljuceva.... dodem za cas na 200+ eur koliko sam uspio izguglat, na ovaj 433 modul nema neke puno kemije, jedna zica se kao dodatno usteka iz dodatnog daljinskog modula, vec sam lagano na granici da to i sam napravim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now