Scorpion Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 pitanje, do sad je sve šljakalo ok, ali eto danas, sjednem u auto i kad se smraćilo skuzim da neš nevalja jer cesta nije ni u pola dobro osvjetljena, mislio sam daje crkla zarulja, ali probam ugasit i upalit zarulja blinkne, ono na tis.sekunde i tako par puta, nekad zatreperi na sek nekad kraće ali neće se upalit. E, budući da nisam sad neki električar, ima tko kakav savjet što da pogledam prvo i što bi moglo zezat. Svaki savjet je dobro došao! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kroky Posted March 27, 2009 Share Posted March 27, 2009 provjeri spojeve sa HID-om, probaj zamjenit ljevu i desnu stranu, probajm metnut par A jaci osigurac od svjetala (makar to nebi smjelo imat veze). ako sa drugim balastom zarulja trepteri onda je ona u banani, a ak ne onda balast.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 krepala zarulja 100%, nemas sto mislit... tako izgleda kada rikne hid... kada ju palis gasis se trosi taj plin, kada ga se potrosi previse ne moze svijetlit i desava se to Link to comment Share on other sites More sharing options...
megane Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 ovo kaj je Kroky napisao, znači probaj mijenjat lijevi balast na desnu žarulju i obrnuto pa ćeš vidjet koja žarulja/balast ne radi :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Mislim da nije crkla, tako je i meni znalo biti, upalim i zatreperi na tren i ugasi se. Spojevi, osigurac od kratkog svjetla na tom faru, itd itd... A ako nije nis od toga onda zamjeni balast ljevi i desni pa vidi radi li isto, ako balast s tog fara svijetli ok na drugom xenonu onda je on ok, onda bi morala biti zarulja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
P.I.M.P. Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 A kazem opet da je krepala 100%, kod hid-a je to treperenje znak da je zarulja "prazna" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Posted March 28, 2009 Author Share Posted March 28, 2009 promijenio balaste i nakon zamjene zarulja radi ali ova druga podrhtava, e sad...neznam kit je star 4 mjeseca, zvao dobavljača rekao da st to tu i tamo zna desit..... sad čekam drugi balast jer neznam dal se mogu kombinirat..moj je lux.pro iz GER...valjda jer sumnjam da njemci sklapaju, mislim da je to isto ono kinesko samo s drugim naljama.. je ima pomoći kad balast rikene, jer danas mi drzi zarulju upaljenu nekih 4 sek, ali luda boja , ono ljubičasto full Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tuco Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 kupi novu žarulju, ja sam promjenio već 2 i svaku pit mi je isto bilo..čim ti se to desi otišla ti je žarulja...slušaj pimpa..zna čovjek Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 ali luda boja , ono ljubičasto full zarulja krepala. stavi ovu drugu zarulju na taj balast i ako radi onda si 100% siguran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Jel netko od vas procitao sto je kolega napisao? ZAMJENIO balaste i sad DRUGA zarulja podrhtava a prva vise ne sta da mjenja zarulju a?:drink: Ista stvar ko kod mene s novim kit-om iz metroa, nakon niti mjesec dana isti simptomi i zamjenim balaste i ta zarulja radi, a druga ne, stavio drugi balast i vozi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEGI Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Jel netko od vas procitao sto je kolega napisao? ZAMJENIO balaste i sad DRUGA zarulja podrhtava a prva vise ne sta da mjenja zarulju a?:drink: Ista stvar ko kod mene s novim kit-om iz metroa, nakon niti mjesec dana isti simptomi i zamjenim balaste i ta zarulja radi, a druga ne, stavio drugi balast i vozi:) siguran da su isti simptomi?-ljubicasto ti je svjetlila a radila je? to prvi put cujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Rozkasto..i onda je nakon negov vremena crknula. Prvi kit:thumbsup: Drugi kit ISTO ovako. Zamjenio balast i sve radi I sam je napisao da je zamjenio balast i onda druga zarulja treperi a prva ne:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now