Scorpion Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 pitanje, do sad je sve šljakalo ok, ali eto danas, sjednem u auto i kad se smraćilo skuzim da neš nevalja jer cesta nije ni u pola dobro osvjetljena, mislio sam daje crkla zarulja, ali probam ugasit i upalit zarulja blinkne, ono na tis.sekunde i tako par puta, nekad zatreperi na sek nekad kraće ali neće se upalit. E, budući da nisam sad neki električar, ima tko kakav savjet što da pogledam prvo i što bi moglo zezat. Svaki savjet je dobro došao!
Kroky Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 provjeri spojeve sa HID-om, probaj zamjenit ljevu i desnu stranu, probajm metnut par A jaci osigurac od svjetala (makar to nebi smjelo imat veze). ako sa drugim balastom zarulja trepteri onda je ona u banani, a ak ne onda balast..
P.I.M.P. Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 krepala zarulja 100%, nemas sto mislit... tako izgleda kada rikne hid... kada ju palis gasis se trosi taj plin, kada ga se potrosi previse ne moze svijetlit i desava se to
megane Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ovo kaj je Kroky napisao, znači probaj mijenjat lijevi balast na desnu žarulju i obrnuto pa ćeš vidjet koja žarulja/balast ne radi :thumbsup:
Vlado206 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Mislim da nije crkla, tako je i meni znalo biti, upalim i zatreperi na tren i ugasi se. Spojevi, osigurac od kratkog svjetla na tom faru, itd itd... A ako nije nis od toga onda zamjeni balast ljevi i desni pa vidi radi li isto, ako balast s tog fara svijetli ok na drugom xenonu onda je on ok, onda bi morala biti zarulja...
P.I.M.P. Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A kazem opet da je krepala 100%, kod hid-a je to treperenje znak da je zarulja "prazna" ...
Scorpion Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 promijenio balaste i nakon zamjene zarulja radi ali ova druga podrhtava, e sad...neznam kit je star 4 mjeseca, zvao dobavljača rekao da st to tu i tamo zna desit..... sad čekam drugi balast jer neznam dal se mogu kombinirat..moj je lux.pro iz GER...valjda jer sumnjam da njemci sklapaju, mislim da je to isto ono kinesko samo s drugim naljama.. je ima pomoći kad balast rikene, jer danas mi drzi zarulju upaljenu nekih 4 sek, ali luda boja , ono ljubičasto full
Tuco Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 kupi novu žarulju, ja sam promjenio već 2 i svaku pit mi je isto bilo..čim ti se to desi otišla ti je žarulja...slušaj pimpa..zna čovjek
SEGI Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 ali luda boja , ono ljubičasto full zarulja krepala. stavi ovu drugu zarulju na taj balast i ako radi onda si 100% siguran.
Vlado206 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jel netko od vas procitao sto je kolega napisao? ZAMJENIO balaste i sad DRUGA zarulja podrhtava a prva vise ne sta da mjenja zarulju a?:drink: Ista stvar ko kod mene s novim kit-om iz metroa, nakon niti mjesec dana isti simptomi i zamjenim balaste i ta zarulja radi, a druga ne, stavio drugi balast i vozi:)
SEGI Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Jel netko od vas procitao sto je kolega napisao? ZAMJENIO balaste i sad DRUGA zarulja podrhtava a prva vise ne sta da mjenja zarulju a?:drink: Ista stvar ko kod mene s novim kit-om iz metroa, nakon niti mjesec dana isti simptomi i zamjenim balaste i ta zarulja radi, a druga ne, stavio drugi balast i vozi:) siguran da su isti simptomi?-ljubicasto ti je svjetlila a radila je? to prvi put cujem.
Vlado206 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Rozkasto..i onda je nakon negov vremena crknula. Prvi kit:thumbsup: Drugi kit ISTO ovako. Zamjenio balast i sve radi I sam je napisao da je zamjenio balast i onda druga zarulja treperi a prva ne:)
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now