Oggy Posted February 1, 2022 Posted February 1, 2022 Može li par kontakata od renomiranih servisa za prodaju i ugradnju dodatnih elektronskih điđa tipa keyless entry i slično? Nikako ne oni šta ugrađuju robu sa Aliexpressa nego fakat provjerene kvalitete. Cijena nije toliko bitna koliko kvaliteta što dijelova što ugradnje. Znam da se spominje Jens, ali zaboravih kontakt i ne znam da li se još time bavi ili se bacio isključivo na farove. Hvala
dexter Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Ugraživao sam multimediju i stražnju kameru u KR electronic u Rudešu. Od dogovora do ugradnje sve po PSu i pedantno odrađeno. Inaće se bave ozvučenjem, tako da ne znam kako rade sa ostalim điđama.. 1
lovRo Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Tnt Garage | Electronic Solutions | (tnt-securus.hr) 2
Danko Posted February 2, 2022 Posted February 2, 2022 Na fejsu sam naišao na neku stranicu Driver's wish... Vidim da svašta rade i da je ekipa zadovoljna. Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now