JosipZG Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 (edited) ima netko kod nas tko to radi? ovako nešto radi se o ford focusu mk3.5, 2018.godina koji bi si možda slagao nakon lakšeg udarca ili bi kupio drugu armaturu kompletnu ako netko ima po normalnoj cijeni Edited April 4, 2022 by JosipZG Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Poljska, 650€ ti je cijeli set sa zatezacima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fronius Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Ko nabavlja dijelove iz Poljske? Ona varijanta sa Zentrixom mi je malo pušiona ispala Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
brba Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 http://sl.airbag.si/ponudba/FordImaju sigurno, pitajPoslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted April 4, 2022 Share Posted April 4, 2022 Ko nabavlja dijelove iz Poljske? Ona varijanta sa Zentrixom mi je malo pušiona ispala Poslano sa mog VOG-L29 koristeći TapatalkNitko normalan. Jedino ovaj airbagove što dila, debeli iz sloboštine. Ja sam sad nedavno imao epizodu s jednim koji me pokušao zavaljat, ali sam ga na kraju uspio uloviti, i ima sreće da sam ja bio tamo jer bi ga ovi moji mangupi prebili ko macku i uzeli sve pare. Ovako sam mu ja uzeo samo što je bilo moje + dečkima za gablec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JosipZG Posted April 5, 2022 Author Share Posted April 5, 2022 11 hours ago, brba said: http://sl.airbag.si/ponudba/Ford Imaju sigurno, pitaj Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk tnx znam za njih, poslao sam jučer upit ujutro ali još nisu odgovorili. @semper 650e je cijena sa prijevozom preko tog gospona iz sloboštine? to su one reparirane armature kojih ima na allegro.pl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
semper Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Da, ovo ti je broj +385 95 352 5176Moraš svoju dati pod racun 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now