Drag_steer Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 Gdje se moze napravit kljuc za vw golf 2008 god? I koja je cijena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted May 11, 2022 Share Posted May 11, 2022 https://www.facebook.com/autokljuczagreb Chupsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Original u ovlaštenom ti je oko 600kn. Ja sam za superba kupovao u PIA i bilo je čak koju kunu ispod 600.Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Original u ovlaštenom ti je oko 600kn. Ja sam za superba kupovao u PIA i bilo je čak koju kunu ispod 600.Poslano sa mog VOG-L29 koristeći TapatalkSkakavac/daljinski? Prejeftino malo zvuciPoslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jopa Posted May 12, 2022 Share Posted May 12, 2022 Skakavac sa daljinskim da.Prejeftino se čini da, tražio sam i ja okolo pa mi je frend spomenuo da odem tamo da su ključevi jeftini. Došao tamo, dao papire od auta, potpisao izjavu o vlasništvu i za dva tjedna došao ključ. S tim da sam zvao i Kovacevica ali tamo na telefonu radi neki baja kojem moraš prvo uplatit 5000kn da bi mogao razgovarati s njim...Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now