gandi Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Kako naslov kaze, kod pritiskanja i pustanja pedale kvacila cuje se kliktanje iz smjera iste. Odprilike na gornjoj cetvrtini hoda pedale.Na brzinu sam pogledao i sve mi djeluje ok, nista nije labavo ili vidljivo osteceno.Ideje i prijedlozi na sto obratiti pozornost su dobrodosli.Ako ima veze, motorizacija je 2.0 TDI 110kW. Sent from my SM-S908B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted May 31, 2022 Share Posted May 31, 2022 Na seatu je to kliktanje neke plastike povezane s tempomatom, 300ak kuna je al treba pun k toga rastaviti za promjenitiPoslano sa mog SM-G770F koristeći Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 Kazu u Porsche Rijeka da je sa pedalom sve ok i da je sljedeca stvar cilindar.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joe Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 Kod mene u Mazdi 2 je slicna stvar, isto tu i tamo klikne, povezano je s pedalom i nece se nista poboljsati niti ako se promijeni... ne utjece na funkcionalnost samo ponekad zna biti iritantno.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cokolino Posted June 14, 2022 Share Posted June 14, 2022 2 hours ago, gandi said: Kazu u Porsche Rijeka da je sa pedalom sve ok i da je sljedeca stvar cilindar. Sent from my SM-S908B using Tapatalk samo ce ti gace skinut, to je ovo: https://www.myturbodiesel.com/threads/cluctch-pedal-clicking-noise.28534/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted June 14, 2022 Author Share Posted June 14, 2022 Jednom kad ulovim vremena cu pogledatiSent from my SM-S908B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gandi Posted June 25, 2022 Author Share Posted June 25, 2022 U svom mehanizmu od pedale vidi se jedan bijeli komad od kog najvjerojatnije dolazi kliltanje. Mislim da binto mogao biti ovaj ovdje (lucky) 13:Naspricao sam gore silikon spreja, ali nije pomoglo.Ne gine mi rastavljanje svih plastika okolo da si oslobodim pristup s boka.Sent from my SM-S908B using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now