Jump to content

Recommended Posts

Posted

kupija san to malo čudo od 3 eura, al ne mogu se spojit nikako.

na multimediji u autu iman Torque aplikaciju koja mi traži da se spojim po defaultu na wifi ili BT, a ne pronalazi mi ga. btw. crvena lampica svijetli

a na mobu san diga onaj car scanner app, on se spoji uredno s njim al kasnije se ne može spojit sa ECUom.

jesan možda krivi protokol stavija? ovaj default san odabra.470569a792cb9d544d45457bb103286f.jpg5f9bc76ad898810fcf3c369736fabaae.jpg

Posted
On 8/22/2024 at 11:13 AM, Kegalj said:

Torque i mene zna zajebavat cesto. Carista radi puno bolje sto se tice dijagnostike i otkljucavanja pizdarija po autu, ali se placa.

skines crackani APK, radi kao da placas pretplatu, ja caristu imam godinama, spasila me masu puta

• 2 weeks later...
Posted

spoje se elm i aplikacija, al nikako se ne može spojit sa ecu-om. u car scanneru i u torque-u. ima li ko ideju zašto?4145f26097c86820351f0405dc4b07a2.jpg

Sent from my SM-S921B using Tapatalk

Posted

ma da. jedini problem je ubiti šta ovo govance se ne može spojit sa ecu-om, sve živo san proba i ne bi bog.

Posted
On 9/11/2024 at 12:22 PM, Vila said:

ma da. jedini problem je ubiti šta ovo govance se ne može spojit sa ecu-om, sve živo san proba i ne bi bog.

Probaj spojit svoj obd na neki drugi auto. Ako i dalje ne radi vjerojatno je riknut.

Mozes probat i posudit ELM od nekog

Posted

ma spoijo ga na fabiu od starog, radi ko sat. nije do njega, to san odma proba.
proba san čak i sa drugim ELMom, ista stvar.
na guglu nema jednog jedinog topica sličnog problema.

fak it.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...