Freak Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ne znam da li je netko stavio ili ne .... Uglavnom, WRC, Latvala izletio ..... srecom, na kraju nikom nista !!! :notworthy: I filmic
File Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 kak ovo izgleda prestrašno dobro da su se izvukli čitavi van :blink::blink:
Swordfish Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Ma ja isto tako izletim , po par puta u igrici naravno....samo kod njih nema stisnes "R" i ajmo opet...
Marko Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 da a nikom nišeh taj roljbar drito to , jebo airbagove , u auto kavez/solja/pojasevi pa si siguran
rio_cyber Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 ovo me podsjeca na onog lika u lanciji , samo sta mi se cini sta je on planuo sa 037 kad su izletili jos davnih dana u grupi b i onda u dan godinu dana kasnije opet im lik poginu....
Gabre Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jebote :blink: :huh: da im nisu pukla leđa ili vrat od toliko prebacivanja.. čudo
Darko Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jebote :blink: :huh: da im nisu pukla leđa ili vrat od toliko prebacivanja.. čudo ma u sicu ak si zategnut pojasevima ....ti si ko u salungu Jedino glava i ruke lamataju, ali ako se stignes primiti gore za sic.....mozes dobro proci
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now