Outlaw Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Izmedu ostalog sad kod ove generalke sam morao mijenjati jedan klip... Kupio sam rabljeni klip i oznaka na celu klipa je C1, dok je na svim ostalim (starim) klipovima B1. Jel zna netko sto to znaci? I u slucaju da postoji neka mala razlika u tezini klipa (b1 i c1), dal ce to osjetno (lose) utjecat na rad motora i dal moze dovest do mozda nekih problema?
Outlaw Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 (edited) Ako mislis na tezinu, nisam stigao... Mislim da ne smije bit neka velika razlika, ali moguce da su koristeni razliciti materijali pa da i postoje razlike neke male u tezini Edited April 6, 2009 by Outlaw
dejanR Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ako je razlika u težini svakako bude problema u radu jer svi moraju biti iste. Možda je razlika u promjeru?
Outlaw Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 U promjeru nije. Serijala klipovi su. Samo su te oznake na celu drukcije (C1 i B1). I "nacuo" samo da su vjerojatno neke male razlike u tezini. Jedan je kao "cvrsci" bla bla, pa vjerojatno i tezi
2fast Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 "Mala" razlika u težini postane jako velika pri 6.000 rpm-a... Isplativije ti je uzet 4 nova klipa, nego raskapat mašinu kad se razleti.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now