Bojan Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 kupio drugu omegu v6, i opet se slicno desava: pri nizim brzinama se cesto pali ventilator...sad vec mislim da je to normalno i predviđeno da tako bude... pri vecim brzinama temperatura motora je konstantna, oko 92...94 stupnja, ali cim usporim, ono, ispod 50 (recimo naletim na spor promet, dodjem u naselje, uletim u grad), odmah poraste temperatura i ventilator se pali i spusti temperaturu na 92. sad si vec nekako kontam da je to normalno, jer radna temperatura mu je 94'C, a ventilator se pali 97'C. jel normalno da se pri sporijoj voznji motor ne moze rashladit samo s killerom, vec se mora i ventilator palit?
dev Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kad je vani toplo meni pri laganoj vožnji (kreni - stani - vozi u drugoj) pali ventilator, al da držim 50 konstantno mislim da se ne bi pali... bum obratio pažnju pa nadopišem.
dev Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Vozio 50 po av. dubrovnik od rotora do sr. njemačke i samo mi se jednom na semaforu upalio ventilator
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now