c2h5oh Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 cek malo, a ja vidijo Vin dizela da to radi u svakom fejst i fjurijusu. ono zaleti se 150, okrene pod rucnom i onda u rikverc i nastavi vozit. i sad bi meni tu pricate o raspadanju getribe? O_o
toc Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 najbolje da sam probaš... 1. kupi yugo 2. nađi neku prikladnu lokaciju 3. zaleti ga na 100km/h 4. stisni kuplung 5. stisni brenzu da zablokiraju kotaci 6. ušaltaj rikverc 7. pusti brenzu 8. stisni gas 9. makni nogu s kvacila ps. prije same izvedme treniraj malo dok auto stoji tako da koraci od 4-9 vremenski traju što krace... ajd javi kaj se dogodilo i mene zanima...:rofl::rofl:
Josey Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 neki auti imaju sinhron na rikvercu vecina audija neki, vw, stare honde..na audiju sigurno mozes ubacit u rikverc na 50 ili vise a kad bi pustio kvacilo vjerovatno bi spalio lamelu ili bi pukla spojnicka ili ko zna probaj pa javi:lol: kao sto sam reko na skoro svakom audiju mozes bez problema!! jep, i kad ides pustit kvacilo samo ti izbaci rucicu mjenjaca u ler naravno pricam samo za audi a ne o poluproizvodima tipa fprd opel i francuska karton vozila
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now