Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dakle sada imam 35 mm opruge i stavio bi 50 mm opruge na GT-a. Još su uvijek serijski amortizeri gore i znam da nije baš najpametnije toliko spuštati na serijskim amortizerima ali ako mi netko može reći št će se točno dogoditi s ovjesom i amortizerima ako ih toliko spustim?

Hvala :naughty:

Posted

amortizeri ce propisati kolko ja znam i bit ce tvrd do bola svaka rupa bumm..ja imam -50mm na serijskom amortizeru i auto je uzasno tvrd.doduse opruga je -40mm ali je pao jos za cm

Posted

Poskakivat ce ti auto jer amortizer nece imat nikakav hod, barem je meni tako na golfu bilo, svaka rupica bump i hop u zrak:)

Posted

Ne da mi se gewinde kupovat jer sam zadovoljan sa trenutnom postavkom samo kaj mi je previsok auto :doh::rofl:

Posted
Ne da mi se gewinde kupovat jer sam zadovoljan sa trenutnom postavkom samo kaj mi je previsok auto :doh::rofl:

E ovo ja ne razumijem...styleri..pa sto ako ti je visok auto ako se dobro ponasa? Bas si biser:lamo:

Posted
Dakle sada imam 35 mm opruge i stavio bi 50 mm opruge na GT-a. Još su uvijek serijski amortizeri gore i znam da nije baš najpametnije toliko spuštati na serijskim amortizerima ali ako mi netko može reći št će se točno dogoditi s ovjesom i amortizerima ako ih toliko spustim?

Hvala :naughty:

Pretpostavljam da su uljni amortizeri?

Ako da, propišati če, auto če cupkati, gubiti češ podlogu pri naglim kočenjima i auto če ti plivati na istome. Sve u svemu, glavu na panj stavljaš.

Ako su plinski?

Onda če se sabiti do krajnje granice, auto če konstantno skakati i poskakivati u zrak, u zavojima češ gubiti trakciju a kočenje če ti u najmanju ruku biti šokantno iskustvo. Glava če ti biti na pol odsječena na panju.

Posted

Alen mene ti znaju nekad lupit fiks ideje ali se brzo ohladim :naughty:

Hvala svima na odgovorima. Sve sam to već znao ali sam htio neki potvrdan odgovor :thumbsup:

Posted
Alen mene ti znaju nekad lupit fiks ideje ali se brzo ohladim :naughty:

Hvala svima na odgovorima. Sve sam to već znao ali sam htio neki potvrdan odgovor :thumbsup:

Ma ti si stajler:P

Posted

bubnut ce ti guma u blatobran na svakoj rupi, ja sad znam svaku rupu u gradu iz doba kad sam imo ove opruge na serijskim amortizerima, rjesenje je jedino sportski amortizeri uz to, ak neces uzimat gewinde, a ak neces ni druge amortizere onda stavi nizi profil gume pa mozda nebu lupalo u blatobran

Posted

ja imam eibach sportline -50 i auto se savrseno ponasa, amortizeri su odavno trebali propisat al nista :D udobniji od vecine auta koji su spusteni 30-40 , ne skace ni nista :D

a sad neznam kak bi bilo sa nekim drugim oprugama :D

Posted

ja isto imam eibach spotrline -50 na 18 " ... uzmimo u obzir da je auto dosta težak 1500 kg zna dosta često lupit onako onaj tup udarac i na preko 180 kmh auto dosta skače ako je cesta neravna ... al što se tiče zavoja je dosta prizemljen i ja sam zadovoljan jedina je zamjerka onaj tup udarac kad naletiš na rupu ...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...