Jump to content

RENEKO autodijelovi - popust na asortiman za forumaše

Recommended Posts

Daj rene moš li mi poslat ponudicu za svičice BOSCH F 7 LDCR 6 kom ili NGK BKR 6 EK 6 kom ... tnx

Imaš PM sa cijenama.

posalo sam ti pm...pa složi neš da vidim kakve imaš cijene :D

Vidio sam, gužva je u dućanu, a ja jurim u autu raznoseći ulje za nekog čipsera i njegove krampove od autiju...kakav je to auto u koji ide 8L 300V ulja majčicu ti tvoju? :P

koliko ovo košta za clio 197? :D

pitam za frenda...

Lajtunzi su ti oko 500kn preko eBaya, kočiona tekućina 140kn/0,5L - 15% = 119kn/0,5L, a za pločice ne znam pošto sam ih dobio po nabavnoj cijeni, ali mislim da ti prednje nisu ispod 980kn - 15% = 833kn, a zadnje stvarno ne znam.

Lajtunge može napraviti i u VEP Hidraulici u Vrapču, mislim da će ga cca 100-150kn jeftinije ispast, međutim, mora ostaviti svoje kao uzorak.

Edited by Raptor6767

ok hvala... kod njih sam ja radio za astru... 200kn su ispala 2 lajtunga... kemija... jedna strana opel, druga citroen c4 vts, jer sam njegove čeljusti stavljao... :)

Ako treba kakvu pomoć ili savjet, samo prenesi pitanje pa ću mu probati pomoći koliko god mogu/znam. :thumbsup:

• 2 weeks later...

Ajmo ekipa, malo ispuniti iTrader...da ovaj mjesec odradim do brojke 50, ionako bar još toliko transakcija nije ocjenjeno.

Mille, majčicu ti tvoju...za ovo sinoć ima da 2 iTradera ispuniš i Peci Bokun odradiš. :D

69157336.jpg

HVALA SVIMA KOJI SU VEĆ ISPUNILI iTRADE!!! :notworthy::thumbsup:

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...