Dario Posted May 22, 2010 Share Posted May 22, 2010 Hvala Reneu ,tj njegovom tati na plocicama ,usluga 5+ ko uvijek Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Rene, jesi dobio moj PM vezan za kiler klime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted May 26, 2010 Author Share Posted May 26, 2010 Rene, jesi dobio moj PM vezan za kiler klime? Jesam, sorry šta ti nisam odgovorio, cijeli dan nisam bio na netu kak spada - samo preko moba. Polirao sam auto posljednja 2 dana. Javim ti sutra sve. :thumbsup: Dečki, hvala svima vama na povjerenju! :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi Posted May 26, 2010 Share Posted May 26, 2010 Jesam, sorry šta ti nisam odgovorio, cijeli dan nisam bio na netu kak spada - samo preko moba. Polirao sam auto posljednja 2 dana. Javim ti sutra sve. :thumbsup: Dečki, hvala svima vama na povjerenju! :notworthy: Ma nema frke... Nije mi hitno... Posted via Mobile Device Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Trebalo bi mi za kolegu kuplung klime za Renault Scenic 1.5 DCI. Kola su 2005 god, a klima je delphi. Ako se ne može kod tebe nabavit onda ako znaš gdje još, jer gdje god je pitao nema.... Zahvaljujem :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 Trebalo bi mi za kolegu kuplung klime za Renault Scenic 1.5 DCI.Kola su 2005 god, a klima je delphi. Ako se ne može kod tebe nabavit onda ako znaš gdje još, jer gdje god je pitao nema.... Zahvaljujem :thumbsup: Samo mi nemoj spominjati klimu i RenFault u istoj rečenici...:doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 Samo mi nemoj spominjati klimu i RenFault u istoj rečenici...:doh:hahahha znam... i on je već lud :lol: jel ima kakve nade? :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 8, 2010 Author Share Posted June 8, 2010 hahahha znam... i on je već lud :lol: jel ima kakve nade? :naughty: Budem provjerio pa ti javim. Ja govorim radi sebe - meni je kompresor klime otišao pa me novi košta oko 7000kn. :doh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted June 8, 2010 Share Posted June 8, 2010 A njemu taj kuplung,a naravno u ovlaštenom oće uvaliti skupa sa kompresorom. Vjerovatno je cifra kao i kod tebe. pa sad pokušava naći samo to, al za sad bezuspješno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomislav K. Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 daj mi cijene al za r1 račun na firmu trebam ATE prenje poločice + zadnje isto ATE ulje za kočnice Ate ulje shell 5w40 za dizela 5 litara filter ulja filter kabine i sve to ide za astru gtc 1.9 cdti 150 ks 2006 g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Ajde mi još kad stigneš provjeri koliko krznenih :lol: za AR 147, 1.9JTD, 85KW, 2001g... dihtung poklopca ventila i diht masa za to... Navodno ima 2 vrste tog dihtunga pa ako ti trebaju brojevi sa motora ću pogledat sutra :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 Dečki, slobodno šaljite upite na PM, prije ih skužim. Zahvaljujem. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 9, 2010 Author Share Posted June 9, 2010 A njemu taj kuplung,a naravno u ovlaštenom oće uvaliti skupa sa kompresorom.Vjerovatno je cifra kao i kod tebe. pa sad pokušava naći samo to, al za sad bezuspješno. Nula bodova nažalost, daj kontaktiraj Hansa sa foruma, on radi u RNH pa ti možda sredi nešto jeftinije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 11, 2010 Author Share Posted June 11, 2010 Evo, pošto si ekipa brije po Track Dayevima: 299kn - 10% = 269,10 kn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 Jučer me jedna određena individuua razjebala da mu hitno trebaju bilo kakve pločice za Porsche Cayenne Turbo. Dao mi je čak i kataloški broj Ferodo Racing pločica prema kojemu sam našao sljedeće pločice. :thumbsup: Naravno, sjeo na Raptora i u roku 30min je imao pločice u Me Gusti. Da bi dotična individuua odokativnom metodom zaključila da to nije to, a meni pao mrak na oči. Naravno, ustao sam se od stola i u roku 15min je imao pločice: Nakon što smo Marin, Dominik i ja bili pri kraju cuge - dotični me zove sa malim tremorom u glasu - "Ej, nije to to - ONE PRVE SU. Da li mi možeš to dostavit tu par km IZA MARKUŠEVCA, blizu Garden Malla?" :rofl::doh: Naravno, ja na Raptora, po pločice u firmu ponovo i iz Samobora do Markuševca za 20min. Jurim natrag da stignem u garažu dostaviti Denisu sa Seat foruma dijelove kod okretišta sedamnaestice... Jao kako će me netko vozikat po Grobniku u S3....:drink::rofl: EDIT: Pas mater, najskuplja varijanta za Porschea košta isto kao i za Clio 197 dok ova prva varijanta je cca 200kn jeftinija od Clia (999kn vs 1200kn bez popusta). I onda neka mi netko kaže da si faca kad imaš Šerpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrva Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Kažeš isto koštaju i još delaju kak spada na porši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 25, 2010 Author Share Posted June 25, 2010 Kae isto kotaju i jo delaju kak spada na pori U konkretnom slucaju na S3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uros Posted June 25, 2010 Share Posted June 25, 2010 Budem provjerio pa ti javim. Ja govorim radi sebe - meni je kompresor klime otišao pa me novi košta oko 7000kn. :doh: Rene meni je prije par godina na meganu riknuo kompresot klime,nabavio mi ga je frend kaj drzi auto mag,sad se vise ne sjecam je delphi ili mitsubishi...uglavnom dao mi ga je po nabavnoj i to je bilo nekih 3000 kuna...kaj nemres ti sebi za tolko nabavit?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 Samo da vas pohvalim. Jučer ujutro zvao za diskove i pločice, popodne me već čekalo u dućanu :notworthy::notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 29, 2010 Author Share Posted June 29, 2010 Rene meni je prije par godina na meganu riknuo kompresot klime,nabavio mi ga je frend kaj drzi auto mag,sad se vise ne sjecam je delphi ili mitsubishi...uglavnom dao mi ga je po nabavnoj i to je bilo nekih 3000 kuna...kaj nemres ti sebi za tolko nabavit?? AFAIK, nema zamjenskog za moj auto. A sada, ako odgovara s nekog drugog modela...ne znam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
biciklist Posted June 29, 2010 Share Posted June 29, 2010 AFAIK, nema zamjenskog za moj auto. A sada, ako odgovara s nekog drugog modela...ne znam... oces da ti provjerim ja u TASu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted June 30, 2010 Author Share Posted June 30, 2010 oces da ti provjerim ja u TASu Hvala na ponudi... Nisam se jos bas potrudio kak spada da nadjem kompresor jerbo ionako nemam love sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted June 30, 2010 Share Posted June 30, 2010 REEENNNEEEEEEEEE!!!!!! zovi ove za manzetuuuuuuu..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted July 6, 2010 Author Share Posted July 6, 2010 (edited) Novo u ponudi - SONAX SONAX GmbH je vodeći proizvođač autokozmetike, a kvalitetu proizvoda garantira vrhunski tim stručnjaka u laboratorijima u sklopu tvornice. Prema mnogima istraživanjima najprepoznatljiviji je brand u kategoriji autokozmetike u mnogima zemljama. Prisutan je kroz mrežu zastupnika u 92 zemlje svijeta. Paleta proizvoda zadovoljava potrošače u bilo kojemu dijelu njege i održavanja vozila. Isto tako tu su i proizvodi namijenjeni profesionalnoj upotrebi. Edited July 6, 2010 by Raptor6767 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted July 6, 2010 Share Posted July 6, 2010 odlicno: daj stavi sonax cjenik za nas tu javno siguran sam da ce si svatko naci 3-4 stvari koje mu trebaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now