Raptor6767 Posted August 31, 2010 Author Share Posted August 31, 2010 passat,corrado vr6 92-93 god,5 rupa,280mm,sta imas u ponudi disko ploca Javim sutra tijekom dana. Lijep pozdrav i hvala na upitu, Rene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 passat,corrado vr6 92-93 god,5 rupa,280mm,sta imas u ponudi disko ploca Imaš PM. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ive_HF Posted September 2, 2010 Share Posted September 2, 2010 napokon je stiglo =) hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 2, 2010 Author Share Posted September 2, 2010 napokon je stiglo =) hvala Hvala tebi na povjerenju! :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreja Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 zahvala Rene-u i deckima koji rade, brzi, cijena sa popustom i nadasve briga o kupcu iako me nikad nisu vidjeli niti poznajem koga od njih, nasli su mi i rekli da mogu naruciti i jos me i obavijestili da moze biti tu u roku 2 dana sto su i ispostovali Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
ante_st Posted September 7, 2010 Share Posted September 7, 2010 fiat punto 2 prednji lijevi far? guma desna suvozaća koja dođe između vrata i karoserije (keder) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 8, 2010 Author Share Posted September 8, 2010 fiat punto 2 prednji lijevi far? guma desna suvozaća koja dođe između vrata i karoserije (keder) Godište? Teško da ću imat ovu gumu...to ti je bolje pokušat negdje na autootpadu jer mislim da u originalu košta dosta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maredo Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 Hvala Reneu...ulje sa popustom, mrak cijena, naručio i čekalo me u dučkasu Saznao i da ima akumulatore povoljnije od drugih dućana i još na to ide popust :notworthy: Bilježim sa sa štovanjem :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salee Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 e ono sonex sredstvo na felge, 68 kn kosta, jel radi na principu da pospricas zeleno pa to pocrveni i onda isperes? (reko si da ti je to omiljeno) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 e ono sonex sredstvo na felge, 68 kn kosta, jel radi na principu da pospricas zeleno pa to pocrveni i onda isperes? (reko si da ti je to omiljeno) Pošpricaš - pa ako je prljavo onda ti pocrveni. Ja sam se prvi put usrao, s obzirom da se radi o mom autu, mislio sam da se boja rastapa na blatobranima. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabre Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 eeee, o kakvom je sredstvu riječ, htio bi si felge urediti, oprati ono žutilo i crnilo zapečeno s felgi? imaš nešto što provjereno djeluje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 eeee, o kakvom je sredstvu riječ, htio bi si felge urediti, oprati ono žutilo i crnilo zapečeno s felgi? imaš nešto što provjereno djeluje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartol Posted September 14, 2010 Share Posted September 14, 2010 zvao sam te danas za one kablove za svijecic ako se sjecas, i zvao u ducan kako si reko...ali nisam stigo ponovo zvat da vidim jel ima i koja je cijena jel mozda ti znas sta o tome ili da zovem sutra u ducan opet hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 zvao sam te danas za one kablove za svijecic ako se sjecas, i zvao u ducan kako si reko...ali nisam stigo ponovo zvat da vidim jel ima i koja je cijena jel mozda ti znas sta o tome ili da zovem sutra u ducan opet hvala Naravno. Pošalji mi PM sa svim podacima pa da ti odmah ujutro javim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 27, 2010 Author Share Posted September 27, 2010 Od 29.09. - 11.10.2010. sam na putu pa umjesto da meni šaljete PM-ove, sve šaljite direktno na info@reneko.hr - samo napomenite dečkima da ste sa foruma i ne bi trebalo biti problema. Lijep pozdrav svima! Rene Reneko d.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aureus Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 kratko pitanje, djelova za motocikle nemas u ponudi , mislim nesto pored ovoga na webu , Trebam za hondu cbr 600 recimo lijevo deklo motora, trebam i lijeve komandena volanu (prekidac za svjetla zmigavce, trubu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted September 28, 2010 Author Share Posted September 28, 2010 kratko pitanje, djelova za motocikle nemas u ponudi , mislim nesto pored ovoga na webu , Trebam za hondu cbr 600 recimo lijevo deklo motora, trebam i lijeve komandena volanu (prekidac za svjetla zmigavce, trubu) Nažalost, ništa takvog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Pitanjce, koje amortizere imaš za Audi 80 1994.g., 1.9TD? Trebali bi mi prednji, koje su cijene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 S obzirom da je Rene na putu za Grcku,nazovi u firmu pa pitaj. Broj se nalazi na stranici njegovoj. Ili posalji mail. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 S obzirom da je Rene na putu za Grcku,nazovi u firmu pa pitaj. Broj se nalazi na stranici njegovoj. Ili posalji mail. Budem, thanx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 8, 2010 Author Share Posted October 8, 2010 S obzirom da je Rene na putu za Grcku,nazovi u firmu pa pitaj. Broj se nalazi na stranici njegovoj. Ili posalji mail. Kakav prodajni agent...:thumbsup: P.S. Konacno sam se docepao WIFI-a... POZDRAV SVIMA SA SANTORINIJA/KRETE/ATENE/VENECIJE :cice::cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 To ces mi platit. Ajde odjebi sa interneta i odi karaj tamo,valjda ces nac nesto od 1500 cura. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomiTraktor Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 To ces mi platit. Ajde odjebi sa interneta i odi karaj tamo,valjda ces nac nesto od 1500 cura. :lol: Tko grije dubravku? zima je ovdje ;=) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drahic Posted October 8, 2010 Share Posted October 8, 2010 Tko grije dubravku? zima je ovdje ;=) Necu nista komentirat jer ce me ovaj opet jebat. :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted October 9, 2010 Author Share Posted October 9, 2010 Necu nista komentirat jer ce me ovaj opet jebat. :lol: I bolje ti je... Nema karanja... Uh, ovdje nema zime...danas je hladnije, oko 21C, u jaknama smo na Pantheonu bili i smrzli bi se ko pice da nema OUZO rakijice. Jos jedan pozdrav svima! :thumbsup: P.S. Citam samo ovaj topic i provjeravam PM, ali samo saljite i dalje upite na info@reneko.hr ili 01/3367-781. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now