Raptor6767 Posted November 9, 2011 Author Share Posted November 9, 2011 Najaktualnije cijene su uvijek na njihovom webu (s kojeg je cjenik i skunut), tako da je najbolje to pratit. Ionako cu prije svake isporuke slati ponude pa ce se odmah vidjeti cijene. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peras Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Yo Rene, sve stiglo jučer, sve 5+, fala :thumbup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Hvala tebi...opet...:cheer: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dar-mar Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Frende, daj mi izbaci neku cijenu za akumulator za Fiat Punto II Sporting....Fala;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Frende, daj mi izbaci neku cijenu za akumulator za Fiat Punto II Sporting....Fala;) Koji motor? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 Insignia OPC za zimu spremna... Još dvije su iza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lovrek Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 20'' za zimu? hmm, pa mislim da si je samo u razlici jednog kompleta guma 20'' i 18'' mogao kupiti pristojne 18'' felge za zimu... dalje mu je sve ušteda (vulkanizer i svaka sljedeća nabava) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 18, 2011 Author Share Posted November 18, 2011 20'' za zimu? hmm, pa mislim da si je samo u razlici jednog kompleta guma 20'' i 18'' mogao kupiti pristojne 18'' felge za zimu... dalje mu je sve ušteda (vulkanizer i svaka sljedeća nabava) I ja sam mu isto rekao, ali ne želi...ima se, može se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlado206 Posted November 18, 2011 Share Posted November 18, 2011 Gle, iskreno, čovjek si je sam birao/kupio auto, bar mislim, i dobro je što stavlja zimsku gumu ako je iz Zga. Koja dimenzija, to je druga priča ali šta je tu je, zimska guma je Isto tako od cure tetak ima ljetne i zimske 275/55/19, i redovito ih mjenja, ako ništa, bar ima nešto u glavi a ne vozi se cijelu godinu na ljetnim gumama čovjek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Rene imas PM :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Znali smo po tjedan dana raditi, ali sam unatrag 3god to unaprijedio sa par caka i novim softwareom tako da sad traje 2 dana, a u međuvremenu možemo poslovati normalno bez potrebe da zatvaramo dućan. Imamo oko 11000 artikala u računalu (naravno, ne sve na stanju), od nekih imaš po par stotina komada (ključevi, odzračnici,...)...ma, zlo mi je kad se sjetim da me to čeka za 3-4 tjedna. :doh: ak hoces da ti je manje zlo, dodji kod mene brojati vijke :lol::lol::lol: 2 tjedna 70tak ljudi :doh: min Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Rene imas PM :lol: I ti. :naughty: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 ak hoces da ti je manje zlo, dodji kod mene brojati vijke :lol::lol::lol: 2 tjedna 70tak ljudi :doh: min Zašto tako? Viličar, vaga i izvagati paletu i voilá. Amateri...lako tebi kad se zajebavaš po Reneku sa gerijatrijom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Jel možeš nabaviti neke kvalitetne brisače za moj auto? Cijena uopće nije bitna samo da ne prdnu za 6 mjeseci, godinu dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Jel možeš nabaviti neke kvalitetne brisače za moj auto? Cijena uopće nije bitna samo da ne prdnu za 6 mjeseci, godinu dana Valeo Bosch NWB Puno faktora utjece na dugotrajnost brisaca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinac Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Jel možeš nabaviti neke kvalitetne brisače za moj auto? Cijena uopće nije bitna samo da ne prdnu za 6 mjeseci, godinu dana jebo me pas, od svih mogucih brisaca koje sam do sada probao - najbolji je original i najduze traje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberphere Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 (edited) I šta je kvalitetnije? Valeo me baš nije oduševio. jebo me pas, od svih mogucih brisaca koje sam do sada probao - najbolji je original i najduze traje. U to sam se i ja uvjerio. Ali novi OEM brisači su 580 kn Makar mislim da mi je bolje i to uzeti nego kemijati s razno raznim brisačima i mijenjam ih svako malo Edited November 23, 2011 by cyberphere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Rasprava o brisacima je slicna raspravi o uljima/plocicama - razlicitim ljudima na istim/razlicitim vozilima se razlicito ponasaju. Neki od faktora koji utjecu na brisace: 1. Stanje stakla (ako nema pukotina) 2. Izlozenost suncu/vodi/prasini/ledu (idealno da je auto garaziran) 3. Rukovanje (da li po zimi odvajas metlicu od stakla/leda jer ako se samo jednom primila u 90% slucajeva nece btisati kao prije, da li ocekujes da ces na autocesti skinuti sve musice sa brisacima - takodjer ostecuje metlicu, da li koristis dovoljno tekucine za stakla da ne brisu na suho) 4. Materijal od kojih su metlice napravljene (guma, silikon, silikon sa dodatkom grafita) 5. Dizajn metlice (bez/sa spojlerom, aero tzv.banane, ako su banane da li su u originalu gore, jer ako stavljas naknadno, a prije su bili klasicni brisaci, u 50% slucajeva nemaju dovoljan potisak na staklo pa ne brisu dobro - po rubovima posebice - ili spigas malo ruku brisaca ili stavis jace federe i u vecini slucajeva si tijesio problem). Ja osobno koristim Valeo na Combu (zeleni, entry level i dobar je , ni manje ni vise) i Cliu (x-trm, tzv. banane - na Cliu je Valeo OEM pa sam sr za njih odlucio). I zadovoljan sam, ali eto, ti nisi npr... To me stavlja u nezahvalnu poziciju u kojoj ti mogu samo reci sta ja koristim, ali ne i sta bih ti preporucio. Neki se kunu u Valeo, neki u Bosch, neki u NWB...imam sve upravo da se nadje ponesto za svakog...a ima i onih koji se kunu u Kinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Zašto tako? Viličar, vaga i izvagati paletu i voilá. Amateri...lako tebi kad se zajebavaš po Reneku sa gerijatrijom. mozda ti nisam spomenuo da je 5000m2 skladista s 7m policama i 100-ma t robe imas 17 vilicara i 30tak vaga, ak mislis da mozes brze, clio ide 10s 0-200km/h u roku par dana :lol::cheer: s najskupljim brisacima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 mozda ti nisam spomenuo da je 5000m2 skladista s 7m policama i 100-ma t robe imas 17 vilicara i 30tak vaga, ak mislis da mozes brze, clio ide 10s 0-200km/h u roku par dana :lol::cheer: s najskupljim brisacima Dobio sam dojam da ručno zbrajate (tak mi amateri radimo) pa zato kažem. Mi na ruku...2 po 2 kom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Dobio sam dojam da ručno zbrajate (tak mi amateri radimo) pa zato kažem. Mi na ruku...2 po 2 kom. Zato vi nemate brodogradilište a oni imaju ... :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
FilipS3 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Jel možeš nabavit original svječice za M3 NGK su ali neznam točno koje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Jel možeš nabavit original svječice za M3 NGK su ali neznam točno koje? Mogu, javim ti sutra tijekom dana. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted November 24, 2011 Author Share Posted November 24, 2011 Jel možeš nabavit original svječice za M3 NGK su ali neznam točno koje? Imas PM/SMD. :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevin Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Rene, trebam za svog kangooa (1.5 dci, 2004,) onaj "pinjon" koji ide u getribu koji mjeri brzinu. cas mi radi cas mi neradi brzinomjer. kaze moj meho da je elektronski. imas li to? koliko krznenih zivotinjica? pusa :cice: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now