Raptor6767 Posted December 20, 2011 Author Share Posted December 20, 2011 hahahahahahahhaha a ništa bude stavio čep umjesto jedne sviječice A kaj je najgore, prvi put kad si pitao, imali smo svjećke na lageru...mislim, mogu ih i sad nabavit - 3kom. Rene imaš Email Vidio, odgovorio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luky Posted December 20, 2011 Share Posted December 20, 2011 Senzora ABS-a, prednji lijevi, Golf MK4 TDI 130 ks.. I hvala za vodenu pumpu za kombi.. Nikako se nismo poslije ni čuli.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted December 22, 2011 Author Share Posted December 22, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dario Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 hvala reneu na brzom dostavi AKUa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Jel imaš možda ulje za servo Tutela GI/A? Ili neko ATF ulje? Nije automatik. AR 147 1.9JTD je u pitanju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Jel imaš možda ulje za servo Tutela GI/A? Ili neko ATF ulje?Nije automatik. AR 147 1.9JTD je u pitanju... 90% da imamo, javim ti u ponedeljak ako nije prekasno. :thumbsup: Lijep pozdrav i hvala na upitu, Rene Link to comment Share on other sites More sharing options...
CooleR Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Javi mi vezano za onaj PM. Nema zurbe samo sredi dobar popust Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dooks Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 90% da imamo, javim ti u ponedeljak ako nije prekasno. :thumbsup: Lijep pozdrav i hvala na upitu, Rene Možda ću prolaziti sutra kraj dućana pa ću stati. Javim :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robert Posted January 13, 2012 Share Posted January 13, 2012 Stao sam danas u drek ispred trgovine, evo za srecu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted January 13, 2012 Author Share Posted January 13, 2012 Stao sam danas u drek ispred trgovine, evo za srecu Evo ti prilike da isprobaš Meguiars Ultimate Shampoo & wax onaj. :lol: Jbga, ekipa ne zna za psom pospremiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 S obzirom da su došla jako hladna jutra, a sve više dobivam upita za akumulatore, odlučili smo složiti akciju na sve akumulatore u našoj ponudi. CJENIK Link to comment Share on other sites More sharing options...
perka Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Liqui Molly MoS2 10 W-40, koliko bi došlo 5 lt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 Liqui Molly MoS2 10 W-40, koliko bi došlo 5 lt? Nažalost, držimo samo njihove aditive. Lijep pozdrav i hvala na upitu, Rene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivsa Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 Poslao sam ti PM prosli tjedan, pogledaj u sanducic pa javi :thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 mi mozes slozit ponudu za servis za gg, znaci filteri ulje, thx.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 Poslao sam ti PM prosli tjedan, pogledaj u sanducic pa javi :thumbsup: Vidim pa javim. :thumbsup: mi mozes slozit ponudu za servis za gg, znaci filteri ulje, thx.. Koje ulje želiš? ELF, Total ili Motul (ako ne želiš se forsat sa 300V, onda 8100Xcess)? Mislim, imam još proizvođača, ali ELF/Total su za Francuze kao, a sebi stavljam Motul i zadovoljan sam. Koje godište je auto? Km? Filter kabine/klime ti (ne)treba - obični/jeftini ili sa aktivnim ugljenom? Hvala na upitu dečki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 isti ko tvoj,, 2008, 30 k km total/elf 5w normalni nekakav.. , kaj opce to govno ima aktivni filter ja mislil da ima obicni, dont care, posalji mi na pm po stavkama, thx... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 isti ko tvoj,, 2008, 30 k km total/elf 5w normalni nekakav.. , kaj opce to govno ima aktivni filter ja mislil da ima obicni, dont care, posalji mi na pm po stavkama, thx... S obzirom koliko ga voziš, naravno da ni ne znaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rio_cyber Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 ne zabrinjavam se prevec.... se nepotrebnim detaljima,, za na poso je dobar,, a vozil sam se s drugim vozila usput,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
medostc Posted February 6, 2012 Share Posted February 6, 2012 debeli,sta mi imas za ponudit od ulja za moj a4 2.0tdi 2008 god! raden mi je servis prije 10 tis,kad sam ga uzeo i kao mjenja se na 30 tis km! meni je to previse pa bi samo zamijenio ulje prije servisa u ovlastenom! neznam kolko mi treba litara i potreban mi je filter ulja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 6, 2012 Author Share Posted February 6, 2012 debeli,sta mi imas za ponudit od ulja za moj a4 2.0tdi 2008 god! raden mi je servis prije 10 tis,kad sam ga uzeo i kao mjenja se na 30 tis km! meni je to previse pa bi samo zamijenio ulje prije servisa u ovlastenom! neznam kolko mi treba litara i potreban mi je filter ulja! Javim ti sutra do 12h. Ludnica nam je u firmi ovih dana...:thumbsup: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grof Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Hvala na susretljivosti i dostavi! Nisam te mislio zajebat. Ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 27, 2012 Author Share Posted February 27, 2012 Hvala na susretljivosti i dostavi!Nisam te mislio zajebat. Ozbiljno. Hvala tebi! :thumbsup: :rofl: Hvala i Urošu danas šta je odradio jednu dostavu. :notworthy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raptor6767 Posted February 29, 2012 Author Share Posted February 29, 2012 Kako bi smo Vam još više približili naš asortiman i akcije, otvorili smo novi Facebook profil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezimeni Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 ajd mi samo provjeri ono kaj ti poslo na PM tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now