Rybak Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja sam kupio ovakve u Bauhausu: http://www.amazon.com/Wiha-26793-PicoFinish-Driver-T1-T8/dp/B000T9QZAQ I svaka preporuka za njih!!! Također, imaju gornji dio/glavu okretnu tako da ga stvarno fino možeš kontrolirat.... I još da nadodam, ne bih se NIKADA više vraćao na neko govno od alata... wiha je super, preporuka za njih :notworthy:
MadT Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 :lol::lol::lol: Koliko vidim tu još ima puno ljudi koji trebaju naučit osnove za korištenje alata a tek onda počet radit s njima :lol::lol: Znači ako je križni šaraf to ne znači da bilo koji križni nastavak može odvrtat bilo koji križni šaraf..oni tanki križići na šarafima imaju svoje značenje i oznake na bitovima PZ1, PZ2, PZ3.... imaju svoju svrhu i namjenu itd..itd... MadT nisam mislio da ideš u pekaru kupovat alat ali onak ono kaj ti tražiš ima za kupit u 90 posto željezarija, ove centre neću spominjat jer rijetko u centrima išta kupujem jer imaju škart alate uz tu i tamo koju iznimku. Postoje specijalizirane firme ovisno o tome kaj ti treba..recimo za obradu metala Pfeifer na Samoborskoj, pa recimo alati i strojevi za obradu drva tamo kod Rakovog Potoka (Alago) Ak ti treba hobby alat onda odeš u pevec i raspametiš se :dance3vs1::dance3vs1: E vidiš to je odgovor koji pomaže. Ne treba mi hobby alat, nego za posao, nove MacBookove nemogu otvarati ako nemam taj alat Hvala, pozdrav.
Tuco Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Mogu ti kad dođem doma poslikat ovaj zadnji set koji sam kupio pa ak ti se sviđa mogu ti ga nabavit ovaj tjedan
brba Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 jel zna ko di bi bilo ovakvih sranja za kupit , nisam jos nigdje gledao pa da pitam jel ko to vidio negdje neznam ni kak bi se to zvalo na hrvatskom LOL
brba Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 a da , dosadili mi auti pa idem probat malo si zainteresiran , prvi termin besplatan
Marko Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 jel zna ko di bi bilo ovakvih sranja za kupit , nisam jos nigdje gledao pa da pitam jel ko to vidio negdje neznam ni kak bi se to zvalo na hrvatskom LOL hrelic nedeljom
woo Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 evo da ja pitam, metar na izvlačenje,5M, klasa točnosti 1, neki kvalitetni, di mogu nać?obično nalazim dvicu
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now