Mitja Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 Sad me zvao i kaze da je diff OK. Nesto se cudno slomilo na diu polosovine koja ide u mjenjac (diff). Nije on mehanicar i prebrzo zakljucio da je diff. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meshin Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Sad me zvao i kaze da je diff OK. Nesto se cudno slomilo na diu polosovine koja ide u mjenjac (diff). Nije on mehanicar i prebrzo zakljucio da je diff. Kazes kriz poluosovine je provrtio kroz nazubljenja poluosovine .. :drink: To bi bilo fora za vidjeti Ali valjda casica se zdrobila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Japanac Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Kazes kriz poluosovine je provrtio kroz nazubljenja poluosovine .. :drink: To bi bilo fora za vidjeti Ali valjda casica se zdrobila bilo bi fora to i čuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fox Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 ja sa svojim nemam problema na 300+ kljusadi, 450 Nm... neznam za vise konja ali meni u specifikaciji nisu naveli do koliko Nm... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Sad me zvao i kaze da je diff OK. Nesto se cudno slomilo na diu polosovine koja ide u mjenjac (diff). Nije on mehanicar i prebrzo zakljucio da je diff. da nije puko izlaz poluosovine iz diffa na zegeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted April 23, 2009 Author Share Posted April 23, 2009 Diff nije i to je bitno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOD Posted April 23, 2009 Share Posted April 23, 2009 Isto nam se desilo na tigri, serijski diff pukao komad poluosovine kod zegera (u diffu) F28 getriba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now