Pharaon Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Sta je najbolje koristiti kao zvucnu izolaciju a da se stavlja po podu automobila, znaci nesto da je mekano i prilagodljivo podlozi, gledao malo u pevecu zvucne izolacije ali one su full krute i pucale bi. Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branx Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Soudaband. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 ne takva izolacija, bas ocu spuzvu, damping ploce sam polijepio. Bilo je prije stavljena staklena vuna, ali to mi se ne svidja... :-/ pa nije valjda da nitko nema konstruktivan savijet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lim@ RS Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 Jednom prilikom sam nacuo da ima u Bauhausu, samo nemogu se sjetiti an kojem je to forumu bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharaon Posted May 4, 2009 Author Share Posted May 4, 2009 ispravak navoda, nisam mislio na spuzvu spuzvu, nego spuzvasti materijal tj. da je savitljiv, a ne damping ploce ili ono sta stavlja u parket. A bauhaus tek u Rijeci gradi koliko znam tako da nista od toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruu Posted May 4, 2009 Share Posted May 4, 2009 PE (poly etilenska... valjda se tak piše ) traka ima je recimo u Bauhausu širine 7 cm dužine 30 m, koristi se za omatanje instalacija... gusta spužvasta traka debljine 2-3 mm, sive boje, vjerojatno je ima i u drugim građevinsko instalaterskim dučanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now